Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

48 ЧАСА ЛЮБОВ: снимай и спечели награда

 

Оценка: (0/5)

Приеми новото предизвикателство на един от най-престижните филмови фестивали в България - „Любовта е лудост“, и направи късометражен филм за по-малко от два дни!

48 ЧАСА ЛЮБОВ: снимай и спечели награда

Обичаш да снимаш? Сега е моментът да се развихриш.

След като всички участници са разпределени в групи по трима (чрез жребий), всеки ще има възможност да напише, заснеме и монтира свое собствено произведение. Ограничения в техниката, формата и жанра няма, но всяко видео трябва да е с времетраене до 5 минути, представяйки темата за любовта. Всички проекти ще бъдат качени в официалната Facebook страница на фестивала, където всеки ще има възможност да гласува за любимото си произведение. Победителите (отборът, който е събрал най-много гласове) ще получат парично възнаграждение и грамота за участие. Бъдете креативни, ентусиазирани и позитивни!

 

48 ЧАСА ЛЮБОВ: снимай и спечели награда

 

РЕГЛАМЕНТ

- Отборите ще бъдат избрани ден преди откриването на фестивала, което е на 24 август 2018 г. Тогава стартират и 48-те часа.

- Младежи до 35 години.

- Няма такса за участие.

- Всеки екип трябва да си измисли име и да избере отговорник, който ще представлява останалите. 

- Сценарият трябва да е фокусиран върху темата за любовта, но жанрът може да е всякакъв (ужаси, екшън, драма, семеен, мюзикъл и т.н.) и стилът на заснемане е избор на участниците (stop motion, single-take, edited и т.н.). 

- Препродукция, продукция и постпродукция на късометражен филм (до 5 минути) в рамките на 48 часа (фестивалът не предоставя камери, компютри и каквато и да е била техника).

- Всякакви локации във Варна, могат да бъдат използвани.

- Филмът може да е ням, или с диалози на български (ако участниците решат да използват друг език, субтитри на български са задължителни).

- След като 48-те часа изтекат, закъснели проекти няма да бъдат приемани. 

- След края на предизвикателството, проектите ще бъдат качени в официалната Facebook страница на фестивала. Всички ще имат възможност да гласуват в продължение на два месеца, след което най-харесваният филм ще получи парично възнаграждение от триста лева.

 

48 ЧАСА ЛЮБОВ: снимай и спечели награда

 

За записване за 48 ЧАСА ЛЮБОВ – loveisfolly@gmail.com

Срок до 30 юли 2018г.

За повече информация:

www.loveisfolly.com

Тел: 0885 545482


Виж ощеНово в Cosmo