Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

УРОК XIV: Взаимни наслади

Cosmo
 

Оценка: (5/5)

УРОК XIV: Взаимни наслади
УРОК XIV: Взаимни наслади
69 не винаги е идеалният вариант да доставиш порция френски на партньора си. В един или друг момент някой от двамата ще се разсее от това, което прави, за да се наслади на усещанията, които му доставя другият. Точно по тази причина я включих на последно място. Много хора вярват, че „дълбокото гърло“ е най-великото удоволствие, което мъжете могат да изпитат. А, всъщност, аз смятам, че това е поза 69.

Изпълнена правилно и всеотдайно, когато и двамата сте напълно наясно с най-знойните си желания, 69 е магистърската степен на оралното ви обучение. Но заради проблема, който споменах малко по-нагоре, повечето хора я практикуват прекалено рано и тя се превръща в крайно задоволителна маневра за единия партньор... за сметка на другия. Но, когато сте на абсолютно еднакви вълни ще откриеш, че това е най-ефективният начин да даваш и получаваш удоволствие.

Елементът, който трябва задължително да бъде на лице е простичък: и двамата трябва да имате съвършени орални умения! Ако гаджето ти предпочита да се наслаждава на фелацио и не е особен фен на посрещането на твоите нужди, тази поза единствено би довела до проблеми във връзката ви.


Виж още



Ново в Cosmo