Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

УРОК XIII: Повдигай настроението му отново и отново

Cosmo
 

Оценка: (5/5)

УРОК XIII: Повдигай настроението му отново и отново
УРОК XIII: Повдигай настроението му отново и отново
Не се изненадвай, ако се върнеш към този урок след секунди. В края на урок XII вече набързо разнищихме как да го разгорещиш наново, след като веселбата е утихнала. И сега е моментът да се насочим към някои „възстановителни процедури“ за рунд номер две. И целта не е само да го втвърдиш, ами също да го задържиш на пост. Искаме да стане достатъчно твърд, за да свърши отново! 

След като е пресякал финалната права веднъж, ще се наложи да му приложиш доста професионални умения, за да го върнеш отново на стартовата линия и да задържиш интереса му. Много момчета (не всички, но доста голяма част) се изтощават от едва един оргазъм. Дори да успееш да го върнеш на купона отново след като си е тръгнал веднъж, за повторното отвеждане до финала, трябва доста да се потрудиш.

Основното вакуумно смучене обикновено не е достатъчно. Налага се да съчетаеш някои от техниките, които усвоихме малко по-рано заедно със смучене, за да стимулираш ерекцията му и палаво обхождане на тялото му. В този момент не се колебай да докосваш всички точки на удоволствието му. Зърната, тестисите, дупето, мишниците, ушните миди, пъпчето, пръстите на краката, ... 

За да повдигнеш палавото му настроение повторно, си свободна наистина да изследваш всички еротични точки по тялото му, които си пропускала до момента, защото си концентрирала вниманието си към най-важната. 

Едно от най-вълнуващите обстоятелства при втори рунд, по мое мнение, е липсата на ограничения. Все пак знаеш кога горе долу ще настъпи върховият момент, защото познаваш реакциите на тялото му. Имаш цялото време на света, за да изкъпеш цялото му тяло с език. Можеш да изследваш анатомията му бавно и безопасно и наистина да го опознаеш толкова добре, колкото най-вкусната част от него под талията. Това трябва да ти подскаже, че наистина си на път да се превърнеш в истински познавач на долното му аз. Титла, която аз се гордея да нося. 

Виж ощеНово в Cosmo