Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

УРОК XII: Въоръжи се за спешни случаи

Cosmo
 

Оценка: (5/5)

Разбира се, че понякога ти се иска да го влудиш по бързата процедура!
УРОК XII: Въоръжи се за спешни случаи
УРОК XII: Въоръжи се за спешни случаи
Винаги съм казвал, че това е първата техника, която усвояваме ние, южняците, и разширяваме репертоара си от това равнище. Но тъй като искам да станеш експерт във всички сфери на оралната любов преднамерено почаках до сега, за да ти представя тази техника. Различава се от урок IV, защото вече си напреднала с материала. Ще му хареса особено, ако осъзнава, че не е единственият трик, който владееш с устата си. 

Техниката е доста простичка и ако разбираш основите на анатомията му, лесно ще я усвоиш. Обвий устни около главичката на пениса и ги извърти нежно и влажно около ръбчето на короната в задната й част. Не се изискват професионални умения и работи простичко, защото това е най-чувствителното кътче от оръжието му.

Повтарям: не се изискват академични фелацио познания. Единствено трябва да уцелиш най-чувствителната зона от короната. Ако продължително смучеш това място, ще предизвикаш скоростна мощна реакция. Не е задължително да придвижваш главата си нагоре-надолу. Другото предназначение на тази маневра е да го втвърдиш отново след като е свършил. Съвсем скоро ще е в пълна бойна готовност за следващия рунд. 

Виж ощеНово в Cosmo