Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

УРОК XI: Засечи G-точката му

Cosmo
 

Оценка: (4/5)

УРОК XI: Засечи G-точката му
УРОК XI: Засечи G-точката му
Това, от което се нуждаете за реализирането на повечето ми уроци, е себе си, партньора ти и презерватив. Добре де, може би и малко найлоново фолио и една-две гумени ръкавици. Сега ще въведем още една играчка, която ще взриви нивата на възбудата му: мини-вибратор. Можеш да започнеш играта само с пръстче. След като заедно с твоя човек започнете да свиквате с техниката, ще си супер заинтригувана да откриеш какво може да му достави вибраторът.

Докато му доставяш оралната си порция, започни леко разследване на дупето. Много момчета са особено чувствителни в тази зона и пръстчето отзад ще изостри усещанията, които доставят устата, езикът и гърлото ти на пениса му. Когато гаджето ти се отпусне и ти даде достъп до деликатното кътче от тялото си, нежно пъхни пръстчето си (може да е облечено в ръкавица) в дупето му. Бавно и внимателно изследвай кадифената повърхност. 

Когато проникнеш в дупето напълно, вече си в зоната на простатната му жлеза. Масажът над нея с пръст ще допринесе за най-страхотното усещане в живота му. Спомням си, когато ходих на ректален преглед за първи път и го усетих. Нямах търпение да се прибера и гаджето да ми го приложи повторно. Въпреки че се почувствах доста неудобно да свърша в лекарски кабинет, това, което докторът неволно предизвика беше толкова мощно, че имах нужда да го изпитам пак и пак!

Пръст, обвит в ръкавица, наистина е единственото, от което се нуждаеш за този урок. И все пак някои от фелацио академиците на Америка ми докладваха, че мини-вибраторът също се справя изключително добре с този тип стимулация. Той е със същата дължина като пръста и благодарение на вибрациите, които произвежда, усещанията над простатната жлеза са дори по-силни. 

Ако партньорът ти си пада по тази „обработка“, трябва да проучиш кой метод работи най-добре при него. Някои момчета предпочитат движения навън и навътре с пръст или вибратор, докато други не. Лично аз намирам това за болезнено. Прилича ми на пробождане в тъмното. Моят личен опит показва, че поставянето им до простатната жлеза е достатъчно. Нека след това си останат там неподвижно, докато насладата ме обземе. Действай според предпочитанията на твоя човек.

Още нещо. Щом половинката ти достигне върха, естествената му реакция ще бъде да избута пръстчето или вибратора навън, защото мускулите на дупето му се свиват. Но, за да му донесеш максимално удоволствие, не трябва да позволяваш това да се случи. Задръж пръста или вибратора на мястото му – така ще произведе максимално количество сперма.  

Много хора са ми задавали въпроси за въздействието на вибратора върху пениса и дали добавя допълнителна наслада към другите усещания? 

Отговорът е положителен за партньора ми, но не и за мен. Така съм чувал също и от читателите си. Но при положение, че вибраторът ти е под ръка така или иначе, ти предлагам да го изпробваш за всеки случай. Допри го около пениса, докато ближеш тестисите и зоната зад тях. Ако усетиш, че нивата на възбудата му се повишават, се чувствай свободна да го използваш около пакета и топките му. Но, ако усещането му е неприятно, очевидно не трябва да му го прилагаш повече.

Виж ощеНово в Cosmo