Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

УРОК X: Задни мисли, а?

Cosmo
 

Оценка: (5/5)

УРОК X: Задни мисли, а?
УРОК X: Задни мисли, а?
Поколебах се дали да включа тази техника в учебния план, но в крайна сметка реших, че е моя отговорност да те превърна в професионален фелацио експерт и искам да си наясно кои са най-безопасните начини да му приложиш и тази екстра.

Аналингус. Доближаване на аналното отверстие с език. Риминг. 

Преди дори да си помислиш да прибегнеш до тази маневра, трябва да си напълно убедена, че твоят човек е чист. Точно след като излезе от банята е най-подходящият момент. Можеш да поставиш найлоново фолио върху дупето му. Бързо след това установи контакт на езика си с аналната повърхност.  

За тази процедура накарай гаджето ти да легне по гръб с крака във въздуха и колене, прибрани към раменете. Бузките на дупето му ще се разтворят и ще ти осигурят достъп до палавото местенце.  

Вероятно си си създала впечатлението, че за максимално удоволствие от тази техника, трябва да има и проникване. Не е точно така! Нервните окончания около ануса не са за пренебрегване и можеш да го подлудиш само чрез старателна обработка с език в тази зона.

Както при някои от другите уроци, и тази техника може да не бъде достатъчна сама по себе си, за да го доведеш до върха. Но смятам, че е важно да познаваш всички аспекти от анатомията на твоя човек, за да му доставиш възможно най-мощната наслада, на която си способна. След часове орално удоволствие се налага да обърнеш внимание и на други части от тялото му, за да му доставиш пълното задоволство, което заслужава. 

Аналингус е мощна възбуждаща техника и когато я прилагаш в комбинация с друга стимулация – умела обработка на пениса му с ръка например? – ще предизвикаш бърз и суперинтензивен оргазъм!


Виж ощеНово в Cosmo