Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

УРОК VIII: Задълбочи уменията си

Cosmo
 

Оценка: (5/5)

Преди да започнеш максимално да се наслаждаваш на „дълбокото гърло“, трябва да овладееш една от физическите си реакции. Когато в устата ти навлезе предмет (като дълбоко проникващ пенис в гърлото ти) естественият отклик на тялото ти е да повърне. Можеш да го преодолееш като напълно отпуснеш гърлото си в момента на проникване. Важно е също да си отпусната по време на цялата твърде задълбочена „процедура“. 

УРОК VIII: Задълбочи уменията си
УРОК VIII: Задълбочи уменията си
Остави пениса му да достигне гърлото ти и го задръж там, докато откриеш как ще ти е най-удобно да застанеш. Заради ограниченията на позата ти няма да си способна на кой знае каква друга стимулация освен прост стегнат захват на пениса му с уста. Все пак ако можеш, пробвай да стимулираш зоната под талията му с език.

За да се отпуснеш напълно и да го поемеш целия, трябва да имаш пълно доверие на половинката си. Целият контрол при тази маневра е в неговите ръце. Той трябва да владее и изпълнява всички движения. Това е единственото фелацио упражнение, при което му отстъпваш контрола. И това наистина ще го влуди заради простичкия факт, че за първи път може да навлезе толкова дълбоко в гърлото ти, колкото иска. При това положение твоят човек може да започне движения навътре и навън точно както при класически секс. Нека започне бавно особено, ако преживяването е ново и за двамата. Трябва да е ужасно внимателен, защото ако те нарани сам ще се лиши от едно от най-невероятните житейски удоволствия. Още едно задължително условие за него: по време на това упражнение трябва да изпълнява движенията в една и съща посока просто, защото няма никакво свободно място за волна програма. 

Нека кажа още нещо за предпазните мерки. Не оставяй партньора ти да се отнесе, когато достигне върха. В този зрелищен миг той има възможността за първи път да проникне целия в устната ти кухина. Това е най-важната част на този урок! Щом настъпи момента „любовта“ му да бликне, не трябва да сменя посоката си на движение срещу устните ти. Заради позата, в която се намираш няма да се сблъскаш с проблема с гълтането. И то не само заради презерватива. Причината е, че пенисът му е навлязъл ОТВЪД гълтателния ти рефлекс. Дори да сте без кондом, спермата директно ще се насочи към стомаха ти. Докато и двамата разбирате какво правите и вероятните проблеми, които могат да се изпречат на пътя ви, няма да си причините никакви вреди или неудобства. 

Не всеки може да стане специалист на „дълбокото гърло“ толкова бързо. Спокойно, това не е болка за умиране. Трябва напълно да отпуснеш гърлото си, докато твоят човек прониква дълбоко до гърлото. Но пълното му проникване първоначално може да стане трудно и да изисква доста предварителни тренировки. Може например, да успееш да го поемеш целия, но да изгубиш релаксацията на гърлото си, когато те „обстреля с амунициите си“. Не се притеснявай, твоят човек би трябвало да разбере, че реакцията на гълтателния рефлекс не означава, че го отхвърляш. Моят най-искрен съвет е да не се отказвате от експериментите „дълбоко гърло“ при първата пречка. 

Продължи да практикуваш урока. Познавам двойки, които бяха посветили 10 месеца само на тази техника. С всеки следващ път ще стигате все по-далеч и в крайна сметка ще успееш да овладееш тази знойна маневра.

Виж ощеНово в Cosmo