Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

УРОК VII: Постави основите на „дълбокото гърло“

Cosmo
 

Оценка: (5/5)

УРОК VII: Постави основите на „дълбокото гърло“
УРОК VII: Постави основите на „дълбокото гърло“
Едно от първите неща, които вероятно си забелязала в началото на оралния си поход, е бил гълтателният рефлекс. Изглежда, че повечето момчета искат да набутат пенисите си дълбоко в гърлото ти дотам, докъдето могат да стигнат. Особено, когато достигат върха!

Имай предвид, че средната дължина на устната кухина е около 7.5 – 9 cm, докато средната дължина на пениса при белите мъже е от около 12.5 до 14 cm. Законите на природата са продиктували невъзможността да поемеш цялото това нещо в устата си.

Да, обаче има как да се случи. Вероятно познаваш някой, който се справя и силно се съмнявам, че това е главният ти мотив в момента да четеш това. Трябва да овладееш необходимата техника за целта. Не ми се ще да ставам скучен, но ако си наясно с анатомията си, ще започнеш да разбираш какви са условията, при които твърдият му член ще успее да навлезе целият в устата и по-навътре в гърлото ти. 

Най-голямото препятствие да осъществиш тази маневра е фактът, че по пътя към гърлото в края на езика ти има „завойче“, което е почти 90 градуса. И първата ти мисия е да намериш начин да преведеш пениса му през него. 

За начало застани в поза, при която главата ти е така извита, че устата и гърлото лежат в почти права линия. Най-подходящото разположение за постигането на тази нелека задача е следното: легни по гръб на леглото, така че главата ти да е близо до ръба му. Нека тялото ти да е разположено леко настрани, а главата малко по-ниско. В тази поза устата и гърлото ти са на почти едно ниво и партньорът ти има възможност да проникне в теб толкова дълбоко, че пубичната му кост да се притисне до устните ти. 

Виж ощеНово в Cosmo