Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

УРОК VI: Увеличи мощността на насладата му

Cosmo
 

Оценка: (5/5)

УРОК VI: Увеличи мощността на насладата му
УРОК VI: Увеличи мощността на насладата му
Има още едно допълнително умение за доизпипване на основната ти техника, което ще направи оргазма му по-интензивен. Ако поставиш палеца си в самата основа на пениса сякаш се опитваш да блокираш пътя на спермата и й забраняваш да изригне, дори когато контракциите му са налице и преминава през всички неконтролируеми рефлекси, предизвиквани от настъпващата му еякулация. 

Ако в същото време мощно засмукваш главичката, можеш да забавиш еякулацията му за няколко дълги момента. Щом в крайна сметка му позволиш да стигне до края, върховният момент ще бъде много по-интензивен и дълготраен. Дори да не се престараеш и да забавяш еякулацията му едва за няколко кратки мига, пак ще бъдеш изненадана от силата на оргазма му. 

Дотук бяхме с основните техники на фелациото. Не експериментирай, преди да си достатъчно задобряла не само в техниките, ами и в разчитането и интерпретацията на реакциите му. Трябва да разпознаваш точно кога наистина умира от удоволствие от това, което му прилагаш. Щом достигнеш това равнище, вече си напълно подготвена да изпробваш по-сложни и изкусни маневри. 

Не бъди чак толкова всеотдайна и не пропускай... ами най-точната дума май е кеф от самоопознаването. Открий какво действа при вас с гаджето ти и придай на фелациото своя индивидуален почерк. В крайна сметка, предполагам, че би се радвала, ако мъжът ти може да те разпознае в тъмното сред дузина академички по френски.

Виж ощеНово в Cosmo