Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

УРОК V: Стар, но златен

Cosmo
 

Оценка: (5/5)

УРОК V: Стар, но златен
УРОК V: Стар, но златен
Дойде моментът да обсъдим вероятно най-разпространената фелацио техника в световен мащаб. Поеми пакета му с уста, но не прекалено дълбоко. По-късно ще стигнем и до техниката „дълбоко гърло“. Усещането е страхотно! Не чак толкова изгарящо, но ако искаш да задълбочиш глътката си, трябва да започнеш от нивото за начинаещи и постепенно да разшириш диапазона си. Затова да се върнем в началото. 

Поеми пениса му с уста като любвеобилно плъзнеш навлажнения си език около главичката, докато устните ти обвият ствола точно около короната. Недей просто да отваряш устата си, за да я затвориш около члена му. Плъзни я. Това ще му достави много повече удоволствие. Обвий ствола с ръката си. Не забравяй, че той е относително безчувствен на каквато и да било стимулация. 

Сега имаш няколко възможности. Пробвай да извиваш глава от едната към другата страна като си сигурна, че влажните ти устни дразнят ръбчето на короната. През това време нежно премествай ръката си нагоре-надолу по ствола. Когато наближи върха, може да се появи желание да избута главата ти, така че да го поемеш по-дълбоко заради импулсивната му нужда да го обхванеш целия. Но щом изучиш как протича оргазмът му, ще откриеш слабите места на дълбокото гърло на този етап. По-добре в сюблимния момент нежно смучи зоната около короната, за да направиш удоволствието му по-интензивно и да увеличиш силата на оргазма му.  

Щом натрупаш повече опит, ще започнеш да разпознаваш точно кога е на път да достигне върха, за да се подготвиш за първичния изблик на удоволствието му.

Виж ощеНово в Cosmo