Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

УРОК IX: Орален футбол

Cosmo
 

Оценка: (5/5)

УРОК IX: Орален футбол
УРОК IX: Орален футбол
Сега да обърнем внимание на друга порция от анатомията на половинката ти, която за нищо на света не бива да пренебрегваш: тестисите. Ето ги двете безценни бижута, които са способни да донесат такава наслада на партньора ти както никой друг. Много хора не гледат на топките му като на сексуални обекти, а толкова мъже са ужасно чувствителни точно там. Точно както при осми урок и тук се изисква да си имате пълно доверие с твоя човек преди с готовност да ти позволи да се погрижиш за двете перли на насладата му.

Постави началото на урока като нежно оближеш тестисите му с език. Щом малко по малко започнеш да печелиш доверието му, може да си поиграеш и със зърната му, докато пръстите ти постепенно увеличават или намаляват интензивността на усещанията му, а ти проучваш реакциите му. Можеш да погалиш нежно инструмента му с ръка, докато облизваш топките му с език. 

Не забравяй, че топките му са ужасно чувствителни на болка и ще изгубиш доверието му, ако не уважаваш границите, които ти поставя точно както би се чувствала самата ти, когато се намира в задната част на гърлото ти. 

Щом спечелиш доверието му, можеш да си позволиш да поемеш тестисите му в уста. Усещането ще бъде по-приятно за него, ако старателно ги навлажниш с език предварително. Ако твоят човек не е метросексуален по тях може да откриеш миниатюрни косъмчета. Ако ги навлажниш предварително с език, ще са пригладени и няма да му причиниш болка, ако без да искаш, закачиш някое. 

Елементарно, нали? На всичкото отгоре щом започнеш да опознаваш бижутата му, ще му разкриеш цял нов свят от усещания!

Виж ощеНово в Cosmo