Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

УРОК III: Пълен оргазъм напред!

Cosmo
 

Оценка: (5/5)

УРОК III: Пълен оргазъм напред!
УРОК III: Пълен оргазъм напред!
Поеми твърдия му член в устата си, но не сключвай устни около ствола. Образувай кръгови движения с глава. Долният му приятел ще се докосне до различни кътчета от устата ти, затова трябва да внимаваш със зъбите. 

Позата, при която си на колене, е ефективна, но ако го накараш да легне по гръб и главата ти има директен контакт с пакета му, също ще му доставиш удоволствие. Кръгът трябва да бъде изпълнен както в посока на часовниковата стрелка, така и в обратната по бавен и уверен начин. Открих много мъже в Ню Йорк, които предпочитат тази техника пред всички други. Дори попаднах на човек, който обичаше да я прилага с часове и... точно така успях да открия кефа на множествените оргазми. Не изгубвах ерекцията си всеки път, когато свършех. Когато тази техника се прилага правилно, това винаги означава много часове на неподправено щастие.

Виж ощеНово в Cosmo