Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Удоволствието е в твои ръце!

Росица Шишкова
 

Оценка: (4/5)

Кратък урок по „ръчен труд“
Искаш да си по-уверена, когато... ъ-ъ-ъ... поемаш нещата в спалнята в свои ръце? Чрез техниките на Cosmo, бъди сигурна, че ще го накараш да пожелае да те аплодира – да не споменаваме, че ще ти върне услугата.

Гореща инструкция # 1
Спри се на правилната поза
Левичарка ли си, или точно обратното? Коя е „най-добрата“ ти страна? Много мацки често се мъчат да доставят удоволствие на приятеля си в поза, която им е неудобна или неестествена. Трябва да имаш пълна свобода да се движиш, нали знаеш? Просто се покатери в скута му, дари го с дълга, бавна и чувствена целувка и след това се премести от страната, която ти е по-удобна. Не се притеснявай да се отклониш от дежурната поза един до друг... Опитай да го накараш да се изправи точно пред теб, докато ти си седнала на ръба на спалнята или лежиш по гръб, а той е над теб и е възседнал коремчето ти.

Гореща инструкция # 2
Създай парещ ефект
При нас има естествено овлажняване, но това не се отнася за мъжете. Затова когато мастурбират, те използват лубрикант или овлажняващ лосион. Сухият пенис е чувствителен и се нуждае от много нежни докосвания. Да хлъзгаш ръката си нагоре-надолу по ствола му – стандартната техника при мъжката мастурбация – ще му изглежда по-скоро като коварно издърпване, отколкото като еротично приключение без лубрикант. Използването на слюнка е по-добре от нищо, но умните мацки винаги са подготвени с висококачествен лубрикант под ръка. Сигурно си мислиш, че възбудата му ще изчезне, но той ще изпита страхотно удоволствие, така че не се притеснявай да стиснеш малко овлажнител в дланта си. Но внимавай: не използвай прекалено много, защото рискуваш да премахнеш изцяло триенето.

Гореща инструкция # 3
Сграбчи го здраво
Всички световни сексолози споделят това мнение: жените се нуждаят от бавни и нежни докосвания, а мъжете точно обратното – бързи и осезаеми. Много мацки правят тази грешка – твърде внимателни са с най-ценната част от мъжествеността, но трябва да си наясно, че ако го държиш между показалеца и палеца си, сякаш е произведен от стъкло, не е никак секси – по-скоро ще го накараш да мисли, че нямаш желание да го докоснеш. Затова го сграбчи здраво и премини към уверени действия.

Гореща инструкция # 4
Прилагай теорията на практика, докато не се превърнеш в завършен специалист
Открила си доста интересна литература по темата? Ако просто четеш за различните техники, най-вероятно ще се откажеш, още преди да си навлязла в същността на нещата, защото ще ти се стори, че едва ли не се налага да откриеш нов начин за нареждането на кубчето на Рубик. Приложи новите движения, които си научила на практика, защото това е начинът да разбереш, че няма нищо сложно. Дойде ти вдъхновението, но не искаш да се излагаш пред новото си гадже и да го използваш като опитно зайче? А защо не опиташ с реквизит? Вземи един морков или друг зеленчук от хладилника си, който има правилната форма (да, малко е смешно, но наистина помага).
Базисното движение, което трябва да овладееш, най-общо е това: плъзгане нагоре, окръжност, плъзгане надолу по обратния път. Хвани здраво с ръка основата на пениса. Плъзни я нагоре, чак докато достигнеш до главичката. Направи кратка пауза и бавно очертай малки, секси кръгчета около нея с дланта си. Продължи със завръщане на ръката ти в обратната посока, като през цялото време се опиташ да не променяш силата на захващането. Повтори това движение около 10 пъти (всяко с дълготрайност около 10 секунди), а след това му го приложи веднъж с по-висок интензитет и сила на захващането. Повтаряй този цикъл, като всеки път добавяш по-висок интензитет в движенията си. Можеш само да понамалиш силата на захвата си, защото има опасност ерекцията му да бъде изгубена (а ти имаш други планове, нали така).

Гореща инструкция # 5
Разнообрази техниката си
Ако единственият уред за насладата му са ръцете ти, ще са ти нужни доста време и усилия. Без значение колко ловки и палави ръчички имаш, повечето мъже (често) се нуждаят от допълнителна стимулация...
Докато едната ти ръка си играе с пениса му, с другата лекичко стисни тестисите му или разтъркай зърната на гърдите му. Премини с език около тестисите или лекичко гризни зърната му. Задръж ръката си здраво в основата на члена му, като избуташ назад кожата от основата (в посока към таза). Не само ще ти се стори видимо по-голям, но и още по-чувствителен. 

Гореща инструкция # 6
Малко помощ никога не е излишна
Ако с гаджето ти си падате експериментатори (а и да не сте), вмъкнете в любовната игра участието на малък вибратор. Задръж го върху тестисите или перинеума (гладкото неокосмено местенце между ануса и тестисите), или си поиграй с него около отвора на ануса.
Плътно завържи края на дълъг копринен шал около основата на еректиралия му пенис точно преди тестисите. (Предварително се увери, разбира се, дали шалът няма твърди частици по краищата, които биха могли да създадат доста неприятни усещания.) Увий го около ръката си и започни да го плъзгаш нагоре-надолу по ствола и през главичката на члена му.Гореща инструкция # 7

Операция „Палавото пръстче“
Тази палава инструкцийка идва с предупреждение! Да напъхаш пръстчето си в ректума му, докато му доставяш удоволствие с ръка и точно преди да достигне до връхната точка, може да доведе до две крайни реакции. Той или ще те обича до края на живота си, или ще те вземе за откровено побъркана! Как да предположиш каква ще е реакцията му, ли? Едната ти опция е да го попиташ направо какво мисли по въпроса, а другата - да си поиграеш около отвора на ануса му и да наблюдаваш внимателно усещанията, изписани в погледа му.
Ако ти се стори нервен, а ти си достатъчно смела да продължиш – накарай го да повярва, че това преживяване вероятно ще се окаже оргазмът на живота му! Защо ли? Аналогично на клитора при жената началото на пениса се намира няколко сантиметра навътре в тялото му. При стимулация на перинеума или ануса ти успяваш да се добереш до точно тази вътрешна част на гениталиите му – имай предвид, че правилната зона се намира на около 7 сантиметра навътре. Това е простатната жлеза, наричана още „мъжката G-точка“. За да я откриеш най-лесно, накарай го да се излегне по гръб. Пъхни много нежно и внимателно добре намазания си с лубрикант показалец. Пръстът ти е добре да сочи към пъпчето му. След като достигнеш нужните няколко сантиметра навътре, извий пръста си, все едно показваш жеста „ела насам“.


Виж ощеНово в Cosmo