Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

ТОПЛО-СТУДЕНО

Cosmo
 

Оценка: (5/5)

ТОПЛО-СТУДЕНО
ТОПЛО-СТУДЕНО
До момента с половинката ти вече трябва да сте натрупали достатъчно увереност. Пенисът му вече е започнал да се чувства прекрасно при допира на устата и гърлото ти. Става по-твърд и топъл, докато топлата влага на устата и гърлото ти създават триене с движенията си нагоре-надолу. Точно това е моментът да охладиш инструмента му с кратка демонстрация на тази техника.

Този път заслугата си е изцяло моя! Още щом навлизах в пубертета, наистина силно се вълнувах от начина, по който изглежда пенисът. Голям, малък, обрязан, необрязан, закривен, изправен - всички форми и всички размери. Просто исках да ги усетя в гърлото си. Тази страст към оралния секс в комбинация с присъщия ми страх, че нещата няма да се случат както трябва и няма да успея да задоволя партньора си... абе, представяш си как се чувствах! Нуждаех се от техника, която ще е добра както за мен, така и за обекта на страстта ми. И ето какво измислих в крайна сметка: 

Слез надолу по ствола, докъдето ти стигат силите. Нека устните ти са плътно прилепнали около него през цялото време. Отвори устата си широко и поеми въздух, колкото можеш по-дълбоко. Докато вдишаш с разтворена уста, стигни до главичката. Трябва да си там, когато си вдишала най-дълбоко. По обратният път надолу издишай въздуха бавно. С тази техника охлаждаш оръжието му, докато се изкачваш нагоре и го затопляш с дъха си на връщане. Продължи, докато се умориш и отново се върни на методът с вакуум.  

Виж ощеНово в Cosmo