Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

ПЪТУВАЩАТА ОСМОРКА

Cosmo
 

Оценка: (5/5)

ПЪТУВАЩАТА ОСМОРКА
ПЪТУВАЩАТА ОСМОРКА
След като свикнеш с основното вакуумно смучене и поемането на достойнството му дълбоко в устата и гърлото си, пробвай това. Гарантирано е, че ще го побъркаш. Стисни устни нежно около пениса и много бавно започни да достигаш основата на ствола или поне толкова близо до нея, колкото ти е възможно. Ако твоят човек е от любителите на гъстата растителност, носът ти трябва да се зарови или поне да докосне косъмчетата по пубиса в основата на члена му. 

С помощта на носа си образувай цифрата осем като си представяш, че осмицата е полегнала върху лонната му кост. Добре е осморките, които оформяш да бъдат дълги между 7 и 10 cm. Бавно пропътувай пътя от ствола до главичката със същите движения. Продължавай в този дух и включи устните си. Вярвай ми, твоят човек се намира в безтегловност в открития космос, докато най-дивите му фантазии за най-гениалното фелацио на всички времена се превръщат в реалност.

Дължа признание за тази техника на двойка гейове от Орегон. Гостуваха ми в Южна Калифорния, докато бяха на ваканция. След като видях как единият от двамата запрати буквално партньора си на седмото небе, след като му приложи пътуващата осморка, бързо изтичах в спалнята и приложих наученото върху собственото си гадже. Щом се умориш от маневрата, забави темпото и се върни към вакуумното смучене. 

Виж ощеНово в Cosmo