Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

КРИЛЕТЕ НА ПЕПЕРУДАТА

Cosmo
 

Оценка: (4/5)

КРИЛЕТЕ НА ПЕПЕРУДАТА
КРИЛЕТЕ НА ПЕПЕРУДАТА
Най-добрата поза за това супер-ултра-хипер-чувствено-движение е да коленичиш над партньора си. Ако е по гръб, застани на колене между краката му или пред него, докато е изправен. Обожавам това положение, защото чувствам пениса му по-масивен в устата и гърлото си и имам пълна свобода да си играя с тестисите, докато му прилагам маневрата.

Тази техника ми беше представена за първи път от една „академичка“ в северна Калифорния. Тогава имаше едно знаменито кино в Сан Франциско с доста тъмен балкон – раят за фелацио любителите – и въпросната мацка ни беше събрала. От гърлените въздишки, които издаваха мъжете наоколо, ставаше ясно, че това момиче знае какво прави. Изглеждаше толкова добре, че я проучих отблизо, докато е в акция. Не само наблюдавах мъжете, които се наслаждаваха на екстремното удоволствие, но се приближих съвсем близо, за да видя какво точно им се случва. Тя създаваше основно вакуумно налягане над пениса, но натискът беше само колкото да го поеме с уста. 

С плътна целувка около главичката и ствола, тя нежно перваше връхчето с език. Устните й го обграждаха на такава дълбочина, че върхът на пениса се докосваше до върха на езика й. С устни около ствола, правеше движения с език нагоре и надолу, последвани от пърхане с език нагоре и надолу по главичката. 

Препоръчвам ти да го изпробваш. Ще накара партньора ти да долита като пеперудка към устата ти по всяко време, когато имаш желание. След като му прилагаш тези движения няколко минути продължи с основното вакуумно смучене. 

Виж ощеНово в Cosmo