Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Фелацио академия

Cosmo
 

Оценка: (5/5)

Фелацио академия
Фелацио академия
Оралният секс е едно от най-сладките безплатни удоволствия, които ни предоставя животът. И е толкова тъжно, че толкова много жени не успяват да го оценят както подобава. Липсата на желание у тях да се изявят на оралната сцена най-вероятно се дължи на недостатъчния им опит. Разбираемо е: когато нещата не се получават, удоволствието няма как да е на ниво, реакцията на партньора не е особено задоволителна, след като долният му приятел не се втвърдява, той видимо не си прекарва добре... а пък ти се чувстваш като пълен провал.

Имаме супер новини! Имаш възможност да се почерпиш с... така де, информация директно от извора, за да станеш професионалистка по насладата му с пълния вариант на най-известния виртуален самоучител по орален секс на всички времена. Намерихме неговия пълен вариант, защото в България е известна повече кратката му версия. Оказа се, че той е написан от анонимен гей. Той разкрива тайните на перфектното фелацио и как да не му повярваме? Той е от двете страни на удоволствието – на получаващ и даващ, така че го считаме за експерт.

Щом поставиш основите на фелацио образованието си, имаш възможност да му доставиш максимално интензивни усещания с няколко техники за напреднали.

Залавяй се за работа!

Източник: http://www.sex-project.com/fellatio.shtml
Автор: анонимен гей


Виж ощеНово в Cosmo