Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Запази бюста си великолепен!

Cosmo
 

Оценка: (5/5)

Три лесни стъпки, за да запазиш бюста си великолепен.

Запази бюста си великолепен!
Запази бюста си великолепен!

Бъди нежна към „близначките“.

НЕ ПУШИ.
Цигареният дим може да изсуши кожата на шията ти, а колагенът, който спомага за блясъка й, да намалее. Пушенето довежда до появата на бръчки, както и на червени петна, предизвикани от спукани капиляри.

СТОЙ ДАЛЕЧ ОТ СЛЪНЦЕТО.
Кожата на деколтето е чувствителна като тази на лицето и затова трябва да си особено внимателна, когато я излагаш на слънчевите лъчи, дори през зимата. Липсата на качествена защита може да причини сериозни дерматологични проблеми като кафяви петна, ранно стареене и др. Затова винаги слагай крем със слънцезащитен фактор поне 15 - дори когато обличаш светла тениска или потник, защото ултравиолетовите лъчи проникват през тях.

ГРИЖИ СЕ ЗА ТЯХ.
Това е особено важно през студените зимни месеци, когато въздухът е със слаба влажност и допълнително се изсушава от отоплението. След като си вземеш душ и преди да се пъхнеш в леглото, за да предотвратиш евентуални проблеми, нанеси крем без аромати, но с овлажняващо действие.


Виж ощеНово в Cosmo