Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Това, което трябва да знаеш, преди да уголемиш гърдите си

Росица Шишкова
 

Оценка: (0/5)

Това, което трябва да знаеш, преди да уголемиш гърдите си
Това, което трябва да знаеш, преди да уголемиш гърдите си
Ето осем факта за естетичната хирургия, които всяка жена трябва да знае.

1. Няма гаранция, че резултатът ще изглежда страхотно.
Трудно е да се предскаже как човешкото тяло ще реагира на хирургическата намеса. Операцията може да мине добре, но след това резултатът може и да не изглежда така, както си очаквала. При уголемяването на гърдите например, с времето белезите стават по-малки, а това може да направи имплантантите по-кръгли и твърди.

2. Една операция невинаги ти стига.
Понякога дадена процедура като фейслифтинга например, може да направи така, че останалите ти черти да изглеждат странно. Затова хирурзите обикновено препоръчват на пациента повече от една процедура, защото само една рядко би могла да донесе резултата, който търсиш.

3. Гръдните имплантанти могат да причинят загуба на чувствителност.
Повече от 20% от жените изпитват промяна в усещанията, след като са си поставили имплантанти. Хирурзите са изключително внимателни да не увредят нервните окончания, но истината е, че те просто са твърде малки, за да могат да бъдат видяни, в зоната на зърната и гърдите.

4. Промяната на външния ти вид може да е болезнена.
Тялото ти пази спомени за всички места, на които си била и това, което си правила. Промяната му може да повлияе на усещането ти за идентичност.  

5. Това, което изглежда добре сега, може да не изглежда така след 20 години.
Може би смяташ, че би било страхотно, ако минеш от чашка С на чашка F, докато си на 20 - 20 и нещо, но когато станеш на 40 огромните ти гърди може да ти изглеждат не на място и да не се чувстваш добре, носейки целия този товар. А премахването на имплантантите може да те остави само с две празни увиснали парчета кожа.

6. Естетичната хирургия не е с вечен срок на годност.
Хирурзите съветват имплантантите да бъдат подменяни на всеки 15 години. С времето външната обвивка на имплантанта може да се увреди и гелът отвътре да протече. Не е опасно, но подмяната им е по-добрият вариант за теб.

7. Стресът заради сумата, която ще платиш, може и да не ти понесе.
Откриването на пари за естетична интервенция може сериозно да натежи на бюджета ти. Някои хора натрупват наистина сериозни дългове и всичко това само, за да заменят един проблем с друг.

Това, което трябва да знаеш, преди да уголемиш гърдите си
Това, което трябва да знаеш, преди да уголемиш гърдите си

8. Има странични ефекти.
Големите имплантанти всъщност могат да причинят увисване на гърдите. Има силиконови имплантанти, които са тежки колкото торба, пълна с поне 5 или 6 ябълки. Представяш ли си да носиш такъв товар всеки божи ден?!


Виж ощеНово в Cosmo