Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Спаси гърдите си от гравитацията

Cosmo
 

Оценка: (5/5)

Дръж възрастта далеч от деколтето си с тези простички стратегии.

Спаси гърдите си от гравитацията
Спаси гърдите си от гравитацията

Престани с диетите
Постоянното качване и сваляне на същите онези 10 кг може да причини отпускане на кожата по цялото тяло, включително и в областта на двете ти приятелки. Те могат да изгубят еластичността си и това да предизвика отпускането и увисването им.

Винаги по време на тренировка се обръщай към спортен сутиен
Според някои проучвания повтарящите се движения нагоре и надолу на гърдите отслабват свързващата тъкан на гръдния кош, която ги поддържа стегнати. Предпази се от това като подсигуриш сутиените, които носиш. Трябва да си сигурна, че чашките са ти точно по мярка. Ако не си убедена, че е така, премери няколко варианта в магазин за бельо. Що се отнася до спортните ти сутиени, инвестирай в такива сутиени, които са прибрани и прибират гърдите ти от всяка страна, за да ги придържат на място.

Укрепи подгръдните мускули
Всъщност, това няма да предотврати увисването им, но работата за гръдните ти мускули ще повдигне бюста ти и той ще изглежда по-стегнат. Редовните упражнения с тежести ще ти свършат работа.


Виж ощеНово в Cosmo