Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Рискови фактори за гърдите ти

Cosmo
 

Оценка: (0/5)

Проучванията разкриват, че това, което пиеш и ядеш може да увеличи риска ти да развиеш рак на гърдата.

Рискови фактори за гърдите ти
Рискови фактори за гърдите ти

Гърдите ти ще са ти много признателни за тази салата.

Надебеляваш след гимназията.
Едва десетина килограма в повече след като навършиш 18 могат да увеличат риска да развиеш рак на гърдата с 40 %. Причината: мастната тъкан произвежда естроген, а той може да задейства тумори.

Пиеш повече от едно питие дневно.
Не е съвсем ясно каква е връзката на алкохола с рака на гърдата, но консумацията на две до пет чаши вино (червено или бяло), бутилки бира или коктейли дневно увеличава възможността да заболееш от рак на гърдата около път и половина. Пий умерено: около питие на ден или по-малко.

Не ядеш достатъчно плодове и зеленчуци.
Витамините, минералите и антиоксидантите в тях ти предлагат естествена защита срещу растежа на ракови клетки. Освен това мацките, които обичат зеленинката в чиниите си приемат по-малко животински мазнини, за които се смята, че увеличават риска от рак на гърдата. Играй на сигурно като наблегнеш на салатите, плодовите и зеленчуковите ястия.


Виж ощеНово в Cosmo