Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Помощници за стегнати гърди

Росица Шишкова
 

Оценка: (0/5)

Помощници за стегнати гърди
Помощници за стегнати гърди © Покажи страхотните си момичета на плажа! (Shutterstock)
Дръж възрастта и гравитацията далеч от деколтето си!

Плуването
освен че е приятно и оформя цялото ти тяло, се грижи и за прелестите на деколтето, защото при него пекторалните мускули са постоянно на работа. Това е причината да не си виждала досега олимпийски плувкини с увиснали гърди. (Друг е въпросът, че някои от тях просто нямат гърди по други причини...)

Правилният сутиен е много важен за красотата на гърдите ти. Ако си със средно голям бюст, по-добре се насочи към модели с банели. Ако си едрогърда или много активна пък, задължително носи поддържащ сутиен, за да не се разтеглят гръдните тъкан и мускули. Задължително се сдобий със спортен модел за по-ефективна поддръжка на гърдите по време на физическите ти активности.

Задължителната грижа – самопрегледът на гърдите. Грижите за бюста не се изчерпват само с тези за външния им вид. Проверявай ги за съмнителни образувания всеки месец (дори под душа) – отнема само няколко минути, а може да ти спаси живота!


Виж ощеНово в Cosmo