Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Няколко факта за имплантантите

Cosmo
 

Оценка: (0/5)

Ако мислиш да си подариш нов бюст, прочети това:

Няколко факта за имплантантите
Няколко факта за имплантантите

БЕЛЕГЪТ Е РАЗЛИЧЕН.
Всяка жена, която се подлага на увеличение на бюста, развива мека тъкан около белега, която има за цел да предпазва имплантантите. В някои случаи тъканта започва да “поглъща” имплантанта и това води до силни болки.

МОЖЕ ДА ИМАШ ПРОБЛЕМИ С КЪРМЕНЕТО.
В зависимост от типа на операцията хирургът прави определени разрези, за да сложи имплантанта, като някои жени не могат да кърмят след това, защото каналчетата за кърмата са увредени.

ГЪРДИТЕ ТИ МОГАТ ДА СТАНАТ ПО-МАЛКО ИЛИ ПОВЕЧЕ ЧУВСТВИТЕЛНИ.
След операция често за известно време губиш чувственост около зърната на гърдите. След шест месеца нервните окончания обикновено се оправят и чувствителността отново е същата. Но при някои жени това не се получава и те изпитват по-малко удоволствие от преди.

МАМОГРАМИТЕ ЩЕ СА ПО-ТРУДНИ ЗА РАЗЧИТАНЕ.
Щом навършиш 40, гинекологът ти ще започне да те подканя да си правиш преглед на мамограф. Тъй като имплантантите притискат тъканта, може да е по-трудно за мамолога да разбере, дали става дума за проблем или не.


Виж ощеНово в Cosmo