Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Когато зърната на гърдите ти се държат странно

Cosmo
 

Оценка: (5/5)

Отговори си на въпроса „Какво става?!“

Когато зърната на гърдите ти се държат странно
Когато зърната на гърдите ти се държат странно

Странно е как толкова малка част от тялото може да причини толкова големи проблеми.

Едното или двете са вдлъбнати.
Това означава, че в спокойно състояние те са по-скоро вдлъбнати, отколкото подаващи се навън. Това не им пречи понякога, но невинаги по време на възбуда, да щръкнат и нямаш основание да се притесняваш, че ще имаш проблеми при кърменето.

Сърбят те ужасно.
Зърната са ужасно сръбливи – кожата им е толкова чувствителна, че изкуствените материи или неподходящ перилен препарат могат да ги раздразнят. Облекчи това, като носиш памучни сутиени (които позволяват на кожата да диша)  и използвай бебешки прах за пране.

Сочат в различни посоки.
Точно както гърдите ти не са еднакво големи или с една и съща форма, така и зърната ти може да са разностилни – едното да сочи в посока, различна от симетричната посока на другото. Не се тревожи, освен ако това не се е случило наскоро - тогава причината може да бъде бучка, която променя посоката им.

ЗДРАВЕН ФАКТ: ВКУСЕН И ПОЛЕЗЕН НАВИК – ПУКАНКИТЕ БЕЗ ЕКСТРА МАСЛО СА ПО-ДИЕТИЧНИ.

„Яде ми се. Непрекъснато ми се яде.”
Не е нормално и стресът е най-вероятната причина. Хората често се справят с притесненията си, като се награждават с повече и повече храна. Ако осъзнаеш, че нивото на стреса ти е високо, опитай се да го потушиш с редовни упражнения или като отделяш специално време за почивка. По-сериозна причина за вълчия ти апетит може да е диабет. При него ти се яде, защото не получаваш достатъчно енергия от кръвната ти захар. Помни, че да си гладна, е от първите сигнали на... бременност.


Виж ощеНово в Cosmo