Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Когато гърдите ти не са еднакви

Cosmo
 

Оценка: (5/5)

Нашето разследване на три често разпространени бюстови разминавания.

Когато гърдите ти не са еднакви
Когато гърдите ти не са еднакви

Не е задължително гърдите ти да са симетрични.

Едната ти гърда е по-голяма от другата.
Такъв е случаят при повечето мацки без значение дали се забелязва или не. И изобщо не е нещо нечувано или ненормално едната ти гърда да е до половин чашка по-голяма от другата. Но, ако разликата в големината им те кара да се чувстваш неудобно, носи повдигащ сутиен, за да изглеждат по-симетрични. Има от какво да се притесняваш само в случай, че едната рязко увеличи размера си. Тогава трябва задължително да отидеш на мамолог.   

Зърната ти сочат в различни посоки.
Едното може да сочи нагоре, докато другото надолу, наляво или надясно. Това зависи от мястото, на което се намира ареолата на всяка от гърдите ти. Ако е по-високо например, може да насочи зърното в посока нагоре.

Всяка от гърдите ти има различна форма.
Дори двете ти приятелки в деколтето да са еднаква чашка, може пък да падат различно. Това може да се случи, ако тренировката ти набляга повече на едната половина от тялото ти, мускулите в нея са в по-добра форма и съответно гърдата над тях изглежда по-издадена. И още веднъж: ако едната ти гърда рязко промени големината си и започне да изглежда различна от другата, свържи се с мамолог.


Виж ощеНово в Cosmo