Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Женски тревоги

Cosmo
 

Оценка: (5/5)

Разкрий истината за най-големите ти тревоги в зоната на бюста.

85% от бучките са доброкачествени
Ако засечеш израстък върху гърдите си, най-вероятно е абсолютно безвреден. Само 5% от болните от рак на гърдата са жени под 40 години. Все пак действай внимателно и се свържи с мамолог.

Никога няма две еднакви
Всъщност, абсолютно нормално е двете ти гърди да са различни. Размерът варира с около половин чашка. Ако твоят чифт е по-асиметричен от половин чашка, можеш да си купиш сутиен с подвижни подплънки, за да допълниш по-малката от двете си гърди.
 
Стриите не са лош знак
Много разпространено е да излизат тези розовеникави или бели линийки при разтягането на кожата вследствие от загуба или повишаване на теглото, бременност, пубертет. С времето те най-вероятно ще избледнеят.
 
Не е нужно повече да страдаш от болки
Ежемесечната деликатност на гърдите ти в седмицата точно преди идването на цикъла ти е причинена от естествените хормонални промени в организма. Спри болката с помощта на витамин Е или ибупрофен още при първата поява на дискомфорт. Ако замалко откажеш кофеина, може би също ще се почувстваш по-добре.


Виж ощеНово в Cosmo