Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Гърди и митове

Cosmo
 

Оценка: (5/5)

Някои изследвания не са толкова необорими, колкото изглежда.

Гърди и митове
Гърди и митове

“Червеното вино предпазва от рак на гърдата”.
Изглежда многообещаващо, но предишни проучвания показаха вече, че пиенето на една или две чаши какъвто и да било алкохол е по-скоро опасен, отколкото полезен навик.

“Самопрегледите не увеличават ранното диагностициране на рака”.
Въпреки че резултатите са недвусмислени, повечето гинеколози продължават да окуражават пациентките си да преглеждат гърдите си след менструация. Познаването на гърдите е най-лесният начин първа да разбереш, ако има дори наченки на проблем.

“Стресът води до рак на гърдата”.
Въпреки че взаимовръзката е интересна, експертите не могат да преценят доколко едното води до другото, защото има значение и начинът на живот, и диетата, и т.н. Категорична зависимост между стреса и рака на гърдата все още не е открита.

ЗДРАВЕН СЪВЕТ: ВЗЕМИ БОЛКОУСПОКОЯВАЩО ПРИ ПЪРВИЯ СИГНАЛ НА ДИСКОМФОРТ. КОЛКОТО ПО-РАНО, ТОЛКОВА ПО-ЕФИКАСНО ЩЕ ПРОРАБОТИ.
Постоянна червенина на лицето
Зачервеното лице – сякаш си изгоряла на слънце по бузките, челото и носа – е сигнал за розацея, кожно състояние, което често е придружено от червени пъпчици. То може да се пооправи с някои мазила, които трябва да ти предпише дерматолог. Лазерът също е добра идея, още повече, че по средата на зимата е идеалния момент за подобна интервенция, защото слънцето не е твърде силно.


Виж ощеНово в Cosmo