Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Грижа за бюста

Cosmo
 

Оценка: (0/5)

Грижа за бюста

 

ВСИЧКИ НЕУДОБНИ СУТИЕНИ ВОДЯТ ДО ПРОБЛЕМИ 

Болките в гърба, раменете и врата могат да са причинени и от недобре избран сутиен. Жените с големи бюстове, които носят твърде тесни модели, могат да страдат от дискомфорт в областта на гръдния кош. Всъщност независимо от големината на гърдите ти твърде стегнатите чашки (ако не може да влезе пръст под ластика) водят до лоша стойка, а после и до проблеми с гръбнака.


ЧУВСТВИТЕЛНОСТТА ПРЕДИ МЕНСТРУАЦИЯ МОЖЕ ДА ПОПРЕЧИ НА ФИТНЕСА 

 

Когато хормоналните промени преди цикъла ти доведат до подуване, бюстът ти може болезнено да се увеличи и да станеш по-чувствителна към докосвания. Ако ти е неприятно, по-добре да отложиш спортните занимания, или да започнеш да взимаш болкоуспокоителни с ибуропрофен още при първите симптоми.


ИЗПОЛЗВАНЕТО НА ПРОДУКТИ ЗА УВЕЛИЧАВАНЕ НА БЮСТА МОЖЕ ДА БЪДЕ ОПАСНО 

Вероятно си се чудила дали от всички рекламирани мазила и хапчета за увеличаване на бюста има ефект. Отговорът е, че той е пренебрежимо малък, а освен това има и още един проблем. Често те не са тествани и не се знае какви могат да бъдат страничните резултати, а кремовете понякога водят до дерматологични заболявания.


Виж ощеНово в Cosmo