Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

5 горещи въпроса за гърдите ти

Cosmo
 

Оценка: (4/5)

Cosmo отговаря на част от най-интимните ти въпроси.

1.Зърната ми сочат в противоположни посоки, това нормално ли е?
Да. Зърната могат да сочат наляво, надясно, надолу, направо, дори в различни посоки. Ако обаче изведнъж са станали по-малко симетрични от преди, консултирай се с медицинско лице. Това е възможна индикация за рак.

2.Защо ми се появяват стрии?
Тези червеникави белезникави петна се появяват, когато кожата започне да расте бързо вследствие от пубертета, бременност или рязко напълняване. Няма как да ги предотвратиш, но с времето избледняват.

3.На 20 съм, гърдите ми ще пораснат ли още?
Може би. Някои жени достигат максимума в растежа си като тийнейджърки, други пък продължават да се развиват и в ранните си 20 години. Ако бюстът ти се е увеличил през последните 12 месеца, може би не си приключила растежа си. Но ако размерът на сутиена ти не се е променял през последните няколко години, твърде вероятно е да си достигнала своя генетичен пик.

4.Зърната и ареолите ми са доста по-тъмни от тези на приятелките ми. Защо?
Размерът и цветът на зърната ти зависи от гените ти. Някои жени наследяват малки зърна с бледи ареоли; други имат червени, лилави или дори черни зърна, които могат да обхванат около 5-6 сантиметров диаметър. 

5.Едва изпълвам чашка А, ще мога ли да кърмя в бъдеще?
Абсолютно да! Размерът и формата на гърдите ти няма нищо общо със способността ти да произвеждаш кърма.


Виж ощеНово в Cosmo