Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

3 нови открития за гърдите

Cosmo
 

Оценка: (0/5)

Напоследък тези важни новини за рисковете от рак на гърдата стават все по-популярни из медиите. Ние ще ти кажем кои са верни и кои не съвсем.

3 нови открития за гърдите
3 нови открития за гърдите

Успокоителни новини за двете ти приятелки

„Червеното вино предпазва от рак на гърдата“.
Звучи оптимистично, но предишните проучвания показаха, че жените, които пият по две питиета какъвто и да е алкохол на ден всъщност увеличават шанса си да заболеят от страшната болест. Налага се да се направят още изследвания, за да стане ясно дали наистина червеното вино влияе на рисковете от рак на гърдата.

„Самостоятелните прегледи не намаляват рисковете“.
Въпреки всички доказателства, че щом усетиш промени в структурата на гърдите си, вече си позакъсняла с лечението, мамолозите продължават да ни убеждават колко важно е да преглеждаш зоната на деколтето си сама. Това, че познаваш обикновената форма и усещания при допир на сексапилната зона от тялото си, ще ти помогне лесно да усетиш кога нещо не е наред.

„Неприятните събития в личния ти живот могат да доведат до рак“.
Въпреки че тази съпоставка определено е любопитна, експертите твърдят, че е пресилено да заключваш, че болезнено събитие в живота ти може да те предразположи към разиване на болестта.


Виж ощеНово в Cosmo