Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

13 големи плюса на малките гърди

 

Оценка: (0/5)

 
 

Смяташ, че природата те е ощетила? Нека ти покажем защо малките гърди те превръщат в една голяма късметлийка!

13 големи плюса на малките гърди

Ето какви са предимствата на малкия ти бюст, за които със сигурност трябва да бъдеш благодарна:

10 проблема с гърдите, които само жените могат да разберат

1. Мъжете разговарят с теб.

Ама наистина с теб. Не с бюста ти.

2. Нямаш проблем с купуването на дрехи.

Всички сутиени са подходящи за теб – нежни дантели, тънки презрамки, изобилие от цветове и модели. Все едно ти е, защото бельото е за красота, не за да поддържа напращелите ти форми.

►►► Виж тук 14 предимства на малките гърди през лятото!

3. Можеш дори да не носиш сутиен.

И това е много удобно. И полезно. И секси. А и пестиш пари.

4. Необходим ти е само един бански.

Стига си се затормозявала за размера на гърдите!
Стига си се затормозявала за размера на гърдите!

Може би не си запозната, но сега ще ти разясним: жените с големи гърди винаги си купуват поне два бански костюма. Причината е, че ако горната част им стои перфектно, то долната част е прекалено торбеста. Ти нямаш подобни проблеми.

5. Можеш да спиш по корем.

Ако смяташ, че това не е преимущество, явно още не си била бременна. Добрият нощен сън е невъзможен, когато не можеш да променяш позата си в леглото. Само жена в последния триместър и такава с големи гърди знае какъв кошмар е това. Но първата се мъчи само три месеца, докато втората – цял живот.

Секси звезди по бански

6. Спорт? Няма проблеми.

Не срещаш никакви пречки – просто отиваш в залата и започваш да тренираш. Една жена с голям бюст трябва да се впусне в шопинг приключение, търсейки поне 2-3 различни спортни сутиена, които да придържат ценните им „съкровища“.

7. Гравитацията не ти е враг.

Е, това ще е докато не станеш на 70 и нейната сила неминуемо не привлече гърдите ти към земята. Но дотогава, няма защо да се страхуваш – гравитацията няма власт над теб.

►►► Виж тук какъв сутиен да избереш според формата на бюста си!

8. Можеш да отслабваш, без притеснения.

Когато надарените жени вземат решение да отслабнат, моментално в главите им се загнездва дилемата кое предпочитат да загубят – килограмите или гърдите си. Колко ужасно е това! От друга страна, ти няма защо да се безпокоиш, защото отслабването няма да има кой знае какво отражение върху размера на гърдите ти.

9. Горните дрехи ти пасват перфектно.

Можеш да носиш ризата както си искаш - това ако не е преимущество!
Можеш да носиш ризата както си искаш - това ако не е преимущество!

Смяташ, че най-трудно се намира идеалният чифт джинси? Помисли пак. Само си представи колко е трудно една риза да стане перфектно на големите ти гърди, но да не твърде отпусната в кръста. Или палто, което да обхваща огромния ти бюст, без да ти е твърде тясно в раменете. Не можеш да си представиш, нали? Да, щастливке, на теб всичко ти стои супер!

10. И тениските с щампи са подходящи.

Гордо можеш да носиш тениска с картинка или надпис отпред. Докато на някоя с голям бюст, ликът на Джейсън Стейтъм върху тениската прилича по-скоро на Джон Ленън в късните му години.

11. Изглеждаш по-млада от връстниците си.

13 големи плюса на малките гърди

Да, когато си на 20 това ти се струва невероятно. Но изчакай да посетиш среща на випуските от гимназията след още 20 години и тогава ще разбереш какво имаме предвид!

12. Ако се наложи – винаги можеш да увеличиш гърдите си визуално.

Бельото с push-up ефект е създадено за теб. Винаги можеш да прибегнеш до него. Но при големите гърди обратният трик не работи – те няма как да бъдат скрити.

13. Не ти подсвиркват някакви си псевдо мачовци.

Като цяло си безинтересна за бруталните подмятания на таксиметровите шофьори, строителните работници, загорели пешеходци и всякакви подобни темерути. Бъди благодарна на това безспорно преимущество.


Виж ощеНово в Cosmo