Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

11 неща, които никога не си знаела за гърдите си

 

Оценка: (0/5)

 
 

Не само мъжете се заглеждат по гърдите ти!

11 неща, които никога не си знаела за гърдите си

Интересът към тази част от женското тяло е толкова голям, но според нас има неща, които все още не знаеш! Като това, че гърдите ти са способни да получат оргазъм!

Приливна вълна от звезди по бански

11 неща, които нигога не си знаела за гърдите си

Гърдите ти са пълни с изненади и не си и подозирала на какво са способни!
Гърдите ти са пълни с изненади и не си и подозирала на какво са способни!
  

1. Жените се взират в гърдите ти МНОГО! Едно проучване, в което се използва устройство за следене на погледа доказва, че мъжете прекарват много време в гледане на гърдите ти, но и жените се взират в тях не по-малко! Така че едно е ясно, гърдите ти са обект, който привлича погледите.

2. Най-вероятно носиш грешен размер на сутиена. Всички сме чували този израз поне един милион пъти, но около 8 от 10 жени носят напълно грешен размер! Сериозно, помисли върху това колко пъти си имала чувството, че гърдите ти са с размер загадка и избираш сутиен, който не си сигурна дали ти пасва.

►►►ВИЖ ТУК: 11 неща, които гърдите се опитват да ти кажат!

3. Твоите зърна могат да предизвикат оргазъм. Много от жените се чудят как изобщо е възможно, но когато зърната ти се стимулират, мозъкът ти освобождава окситоцин, който е сключил договор с твоята вагина! Когато нещата станат страхотни, това очевидн води до оргазъм!

Стимулирането на зърната може да доведе до оргазъм!
Стимулирането на зърната може да доведе до оргазъм!

4. Има четири различни вида зърна. Знаем, че звучи странно, но е факт. Нормални, плоски, подпухнали или обърнати са твоите? 

5. Твоите гърди са по-склонни към суха кожа, отколкото всяка друга част от тялото. Те се опъват, когато те удари пубертета, така че те имт по-тънка кожа от останалата, което автоматично я прави по-суха. И да, дори зърната ти трябва да се хидратират!

►►►ВИЖ ТУК: 11 неща, които да знаеш за жените с големи гърди!

6. Шест процента от хората имат допълнително зърно! Цели шест процента!!! Това означава, че всички тези шеги за допълнителното зърно на Чандлър от "Приятели" е засегнало голяма част от зрителите на сериала.

7. Размерът на гърдите ти се променя непрекъснато. Дотолкова, че може да варираш с цял един размер! Това е особен проблем, ако носиш ризи с нестабилни копчета.

По време на цикъл е още по-вероятно размерът на гърдите ти да се променя!
По време на цикъл е още по-вероятно размерът на гърдите ти да се променя!

8. Над 4 милиона сутиена се произвеждат всеки ден. Кой използва толкова много броня за гърдите си?

9. Мъжете, които предпочитат големи гърди са по-малко финансово обезпечени. Тоест, според проучването, момчетата, които практически харесват големите гърди е по-вероятно да са бедни и да ги асоциират с големи ресурси. 

►►►ВИЖ ТУК: 10 проблема с банските на момичетата с малки гърди!

10. Гърдите могат да тежат до 10 килограма! С право някои хора ги асоциират с дини и пъпеши!

11. Спането по корем може да промени формата на гърдите ти с течение на времето. Докторите съветват да слагаш възглавница под гърдите си за подкрепа през нощта. 


Виж ощеНово в Cosmo