Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Запознай се с техните

 

Оценка: (0/5)

 

 

Излизаш със страхотно момче и си сигурна, че искаш нещата да се задълбочат?

Запознай се с техните

Във всяка връзка идва неизбежния момент, в който трябва да се изправиш лице в лице с неговото семейство. Не изпадай в нервна криза - ние ще те подсигурим със съвети, които ще накарат майка му да съжалява, че не си й дъщеря, а баща му - че не е на негово място.

Задавай въпроси

Разговорът с нови хора може да се окаже труден – особено с такива, които искаш да впечатлиш. В желанието да очароваш родителите му  можеш така да си глътнеш езика, че от устата ти няма да излиза нищо друго освен членоразделна реч, достойна за пещерна жена.

Не се паникьосвай! Ако не знаеш каква тема на разговор да подхванеш – задавай въпроси. Хората обичат да говорят за себе си (и за своите подвизи), така че се възползвай от момента да научиш повече за семейството му. В хола има снимка на баща му с военна униформа – попитай дали е бил в армията. Въпросът ти може да прерасне в едночасов разговор, в който баща му разпалено ще разказва щури моменти от казармата, а спомените от младостта му ще го поставят в добро настроение. Майка му има цветна градина? Попитай как се грижи за растенията и какви видове отглежда. Изобщо – интересувай се от това с какво се занимават, какви са хобитата им, има ли смешни случки от детството на приятеля ти, които си спомнят и искат да споделят. Тайната е да изместиш центъра на вниманието от себе си, към ТЯХ. 

Не винаги да се държиш естествено е печеливша позция...
Не винаги да се държиш естествено е печеливша позция...

Предложи помощта си

Това е най-малкото, което можеш да направиш.

Някои хора държат да правят всичко сами (от сервирането на обяда до миенето на съдовете след това), но фактът, че ще си готова да помогнеш, няма да остане незабеляван. Това ще увеличи симпатиите на родителите му, а гаджето ти ще е щастливо да види, че полагаш усилия да се харесаш.

Прави комплименти, но с мярка

Ласкателството понякога отваря железни врати, особено що се отнася до по-възрастните хора.

Номерът е да го направиш по такъв начин, че да звучи естествено, а не репетирано и фалшиво. Вместо да отбележиш колко страхотно изглежда майка му в новата си червена рокля или колко модерна и раздвижена е новата й прическа, бъди по-умерена и по-конкретна: отбележи безупречния й вкус за обзавеждане, начина, по който, подправя печеното пиле, или страхотния музикален вкус, който има. Тези комплименти са твърде „общи”, за да звучат подлизурско и наистина ще погъделичкат егото й.

 Не очаквай чудеса

Бъди готова за възможността родителите му да не се редят на опашка за втора среща с теб веднага след първата.

Просто защото не са отбелязали веднага, че те искат за снаха или не са те поканили на чай следващата събота, не означава, че не те харесват. Отпусни се, бъди себе си, бъди искрена и се опитай да се забавляваш. Някои хора се нуждаят от време, за да свикнат с другите. Самата ти не искаш да дундуркаш 5-месечния му племенник всяка седмица, нали?


Виж ощеНово в Cosmo