Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Времето да пораснеш е дошло

 

Оценка: (0/5)

 
 

Хей, красавице, надникни и виж кои 20 неща трябва да изхвърлиш незабавно от живота си и да влезеш в редиците на порасналите момичета.

Не, не ти казваме, че се налага да ставаш голяма в буквалния смисъл. Все още е позволено да носиш тениска с Мики Маус, още повече, че тя наистина е готина. Искаме да ти кажем, че е дошло времето да обърнеш гръб на някои свои навици и да престанеш да вършиш определени неща :)

Веднага!

Ти вече си прекалено голяма за тези работи.

Времето да пораснеш е дошло

Разбери коя зодия от какво се стресира - в галерията долу.

Стресът при различните зодии

Ето за какво ти говорим.

Нощните бдения

Има само два повода да не спиш до сутринта: разговорите с близка приятелка и секс със заслужаващ си мъж. Точка! Всичко останало: сериали, книги, социални мрежи и интересната статия за миграцията на костенурката – това не са сериозни поводи да не спиш.

Пий хапче, използвай съответните техники и... „Лека нощ“. Не се прави, че наистина ти е интересно защо пеперудите в Индия са на изчезване.

►►►Нашите суперидеи за добро настроение те очакват тук.

Любовните романи

Определено ти си прочела всички книги за любовта, може дори и по два пъти някои, които са в библиотеката ти. А нови шедьоври, уви, не се раждат често. Не си хаби времето за букви, опаковани в меки корици.

Времето да пораснеш е дошло

Мили нещица

Боже, каква прелест: свещничета, висулки, тефтерчета и всякакви дрънкулки, които докосваш, само когато бършеш прах. Безсмислено харчене на пари за нещо, което повече не ти носи удоволствие. Защото това е било, е и ще бъде безсмислен боклук. Просто доскоро парите не ти стигаха за нищо друго.

Нещицата, мили на сърцето ти

Счупени украшения, неподходяща козметика и дънките, с които дори за хляб не би отишла, но пък с тях спокойно можеш да прекопаваш градината на баба си през лятото. Веднага изхвърляй всичко!

►►►Ти никога не произнасяш тези фрази, нали?

Думите „Аз никога не...“

Хайде, да бъдем честни, казвала си го милион пъти: „Никога повече няма да правя това или онова.“ И никога не си спазвала обещанието. Тогава какъв е смисълът да хвърляш наляво и надясно категорични заявления? Да пълниш въздуха с думи?

Времето да пораснеш е дошло

Празните обещания

И, между другото, е време да започнеш да спазваш обещанията си. Дори, само защото на близките ти ще им е по-лесно да те обикнат.

Скандали с приятелки

Не разбра ли, че, че в живота на момичето истинските приятелки са малко. Просто защото тясното пространство не стига за няколко пораснали момичета.

И тези, които са останали до теб през времето, това са най-важните хора в живота ти.

Времето да пораснеш е дошло

Чудното мнение

Много ценно мнение, да. Което околните с голям кеф изливат върху теб и очакват реакцията ти. Аха, разбягаха се?

Мълчанието

Вече не можеш да мълчиш за нещата, които не те устройват. Просто защото теб те интересуват наистина важните неща, а не разхвърляните чорапи на половинката ти по пода.

Неудобни обувки

Първо, моменталически трябва да се отървеш от тях, защото никой няма да ти даде резервни крака. А второ, дошло е времето да се отърсиш от илюзията „За сметка на това е красиво!“ Повярвай ни, начинът, по който ходиш с тези красиви и неудобни обувки, е меко казано сърцераздирателен.

Времето да пораснеш е дошло

Срамът за слабостите ти

Истината е, че това, което си свикнала да считаш за „слабости“, са навици, които повишават качеството ти на живот. Точно твоето, а на някого другиго. А за това, как трябва да се отнасяш към чуждото мнение, вече ти казахме.

Диетите

Вечният бумеранг. Стягаш се – отслабваш, отпускаш се – пълнееш. Подобен автомазохизъм е допустим, когато си на 20. По-късно тялото няма да ти прости. Психиката, между другото – също.

Самолечението

Ако нещо те боли, тресе те или си подпухнала, трябва да се обърнеш към специалист, а не да се надяваш, че само ще мине. Разбира се, че то ще отмине, но не е сигурно, че ще е завинаги и без последствия.

Дрехите, които на са твоят размер

Не, дори да отслабнеш за планираното море, то все едно няма да се чувстваш удобно в онази рокля, която ти подари миналото лято приятелката ти. Просто забрави, че я имаш.

Скучен секс

Сексът може да бъде какъвто си поискаш, само не и скучен. Защото ако се преструваш, че ти е добре, а в същото време си гледаш часовника, правиш си планове за утре или къде да прекараш уикенда – това означава, че не се уважаваш. А така не е редно!

Времето да пораснеш е дошло

Лъжлива скромност

Не е необходимо да разказваш на никого, че „ти не си такава“. Не е необходимо да се опитваш да изглеждаш добра. Който трябва, ще разбере, който не трябва, ще се надсмива над наивната ти самопреценка.

Споровете с майка ти

Какъв е смисълът?

Ценните указания

Не прави непоискано добро. По същия начин – давай съвет, само ако ти го потърсят.

Позитивни илюзии

Ти много добре знаеш, че не всички хора са прекрасни и добри, но може би вярваш, че във всеки човек има по нещо хубаво. Да, но това не е така. Стига с тази наивност, спри да си вгорчаваш живота. Просто се отърви от гаднярите.

И този муфлон

Но ти си наясно какво да правиш с него, нали? :)


Виж ощеНово в Cosmo