Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Устните ти разкриват...

 

Оценка: (5/5)

 
 

Тяхната роля не е само да те правят неустоима, те са твоята визитка пред света.

Устните ти разкриват...

Визиите с червило, неподвластни на времето - виж ги в галерията долу.

15 визии с червено червило, неподвластни на времето

►►►Какво говорят устните ти за теб?

Устните ти разкриват...

... колко си женствена
Една от причините по-изпъкващият цвят да привлича внимание е, че той подчертава твоята женственост. Независимо от расата си, жените обикновено имат по-изразени устни, отколкото мъжете, отбелязва проучване публикувано в списание Perception. Червилото помага за увеличаване на тази изразителност, карайки мъжете да те виждат още по-женствена, което увеличава сексапила ти.

... колко си плодовита
Тъй като ние сме единствените бозайници, които имат пухкави, оформени устни, антрополози като д-р Хелен Фишър вярват, че можем да ги доразвиваме и използваме като начин за привличане на потенциални партньори. Устните са чудесен индикатор за здраве и младост. Те са най-сочни след пубертета и продължават да са пухкави и плътни през най-плодовитите ти години, когато естрогенът (женският полов хормон, свързан с овулацията) е в най-високите си нива в тялото.

... какво чувстваш
Начинът, по който движиш устните си, му подсказва как се чувстваш. Според експерт по езика на тялото това са три от най-горещите начини да движиш устните си:

Устните ти разкриват...


Отвори ги леко. Полуотворените устни означават, че буквално си открита за разговори с него.

Оближи ги. Обикновено правиш така, когато си с мъж, който те прави малко нервна... в добрия смисъл на думата. Това намалява пулса и напрежението.

Хапи ги. Това е знак за силно сексуално желание. Ако една жена усети, че мъжът иска да я, ъ-ъ-ъ, схруска, това движение му помага да разбере, че желанието е взаимно.


Виж ощеНово в Cosmo