Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Топ попадения за музикални маниаци

 

Оценка: (0/5)

 
 

Наред с хубавите колони, качествените слушалки са на първо място в списъка на всички, които не могат без музика в ежедневието си. Но колоните не ти позволяват да носиш любимите си песни навсякъде със себе си.

Топ попадения за музикални маниаци

Себеуважаващите се музикални фенове държат на кристалното качество на звука и не правят компромиси със слушалките. Те искат само най-доброто. В метрото, автобуса, на разходка в парка, техният най-верен приятел – музиката – ги съпровожда и окрилява настроението им.

Представяме ти нашата селекция от два модела слушалки, които отговарят на нуждите им:

Модел RP-NJ300B на Panasonic

Топ попадения за музикални маниаци

Компактен, стилен и безжичен дизайн

Забрави заплетените кабели или лошото аудио. Наслаждавай се на страхотен звук, без да усещаш, че изобщо си сложила слушалки на ушите си. Този модел е пригоден за ежедневна употреба и ергономичната му конструкция приляга идеално. Висококачественото аудио и надеждната батерия с бързо зареждане (само 15 минути, което след това ти осигурява 70 минути непрекъснато възпроизвеждане) са преимущества, които задължително ще оцениш.

Топ попадения за музикални маниаци

RP-NJ300B предоставят качествен звук чрез Bluetooth. Басите по целия корпус и кристалноясните ниски честоти се генерират от 9-милиметров високоговорител, а батерията се зарежда супер бързо и издържа над 4 часа.

Модел RP-HF400B на Panasonic

Топ попадения за музикални маниаци

Минималистичен стил, мощен звук

20 часа възпроизвеждане на звук! Ето това се казва попадение, независимо дали слушалките ти трябват за ежедневните ти пътувания или просто от любов към музиката.

Топ попадения за музикални маниаци

Лекият дизайн с функция на огъване на лентата отгоре изобщо не ти пречи, а ако кабелите толкова те дразнят, дори можеш да преминеш на безжичен режим. Каквото и да предпочетеш, ще се наслаждаваш на отчетливи, мощни баси и чисти вокали.


Виж ощеНово в Cosmo