Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Той не е омагьосан принц, а чудовище

 

Оценка: (0/5)

 
10-те издайника, че мъжът до теб е тотално психо

Честито! Ти си отглеждаш психопат. Прочети 10-те признака, които го разкриват, и ако откриеш дори само няколко от тях в него - бягай, докато не е станало късно! Той не е непризнат гений, не е мъж загадка и не е омагьосан принц.

Той не е омагьосан принц, а чудовище

Няма перфектни хора, нали? Ето ги и неговите минуси ⇒

Хороскоп на най-големите недостатъци у мъжете

Той е бил „лошо момче“ и се гордее с този факт
С удоволствие ти разказва как се е държал в училище и как е навирал главата на съучениците си в тоалетната? Той се гордее, че е изкарвал от тези „задръстеняци“ пари? А връзките му с момичетата по-скоро са приличали на сцени от филм на ужасите? Това не са „грехове на младостта“, а истинската натура на психопата, просто в тази възраст той още не се е научил да я прикрива.

Той не е омагьосан принц, а чудовище

Той никога не преживява
Психопатите не са способни на емпатия, чувствата на другите просто не съществуват за тях. Той може да гледа най-гадния филм на ужасите и в същото време да си хапва спокойно сандвич.

Той няма да реагира по никакъв начин на новината за нечия катастрофа, болест на близък и дори смърт. „Случва се“ – ще каже и ще вдигне рамене. Той не крие истинските си чувствата под маската на суров, непробиваем мъж, той просто няма такива чувства. Единственият, който психопатът счита за достоен на съчувствие, е самият той.
Между другото, той не притежава и чувство за срам.

►►►Ако се съмняваш дали можеш да разчиташ не него, провери тук

Той е нещастна жертва
Този тип хора обичат да разказват как ги мразят и обиждат. Всички им желаят лошото, подлагат им крак, лъжат ги и разбира се, никой не ги цени и разбира. А нали в крайна сметка той е герой, който постоянно върши добри дела? Ако ти не се съгласиш с това, моментално се превръщаш във враг: сега и ти не го цениш и го използваш.
Спектакълът се изпълнява майсторски, така че съвсем скоро ти ще повярваш, че той е жертвата.

Той винаги е прав
Психопатът е убеден, че не може да сбърка. Той няма да поеме отговорност за постъпките си и никога няма да признае, че не е прав. Вместо това ще обвини всичко, което мърда, за случилото се и ще се изкара жертва.

Той не е омагьосан принц, а чудовище

Единственото изключение от правилото е манипулацията: той признава, че е виновен, но ти си причината да постъпи така, да направи грешка.

Той е адреналинов наркоман
Психопатът има потребност от постоянна психическа възбуда – емоционалната му сфера е прекалено бедна, той не се чувства жив, ако не стимулира постоянно емоциите си. При това в качеството на стимул психопатите рядко използват спорт, те предпочитат алкохол, сексуална разкрепостеност, рисково шофиране, скандали, побои.

Той е бил женен няколко пъти
Вече ти казахме – тези мъже не умеят да обичат! Затова пък са способни да се увличат моментно. Освен това те имат склонност към широките жестове, за тях не е никакъв проблем да предложат брак още на първата среща.
Разбира се, той се жени, не защото е влюбен, а защото обича да е център на внимание.

Той е паразит
Психопатът с удоволствие сяда на гушата на любимата, която е имала неблагоразумието да има близки отношения с него. При това не е важно какви точно са тези отношения: психопатът с еднаква лекота може да живее на гърба на жена си или на близките си роднини. А може и да стане бизнес партньор на някого, което ще доведе до сигурен фалит на фирмата. Той не е способен да дава, той може единствено да взима.

Той не е омагьосан принц, а чудовище

►►►Тук са отговорите на въпросите ти за вашите отношения

Той е манипулатор
И то толкова добър, че жертвите му дълго време не могат да разберат какво се случва и обвиняват себе си за неуспехите.

Той винаги удря по болното място
Психопатите са не само родени манипулатори, но и прекрасни актьори. Те умеят да се преструват на щастливи, искрено обичащи хора, пред които да ти се прииска да се разкриеш и да разкажеш за всичките си проблеми. Той ще те изслуша внимателно и ще запомни всичко с подробности. А когато му притрябва, ще използва информацията срещу теб, и то нанасяйки удар по най-болезнената ти точка.

Той е лъжец
Психопатът лъже винаги и по всякакъв повод и това е точно този признак, който той не може да прикрие. Така че, ако постоянно хващаш любимия си в дребни лъже, както се казва ей така „от любов към изкуството“, то замисли се – дали не си отглеждаш психопат.


Виж ощеНово в Cosmo