Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Насилието над жени или зад затворената врата

 

Оценка: (0/5)

Днес тя не е сложила достатъчно сол на супата, вчера си е позволила да украси устните си с ярко червило, а миналата седмица се е забавила цели два часа в работата. Наказанието е бой, обиди, малтретиране...

Насилието над жени или зад затворената врата

Дори тя да изпълнява всички указания и заповеди: да престане да общува с приятелки, с родителите си и като бледа сянка да пълзи из къщата, тази жена няма да се размине с домашното насилие.

Какво е това – лош мъж? Нещастна съдба? Причината за насилието се крие дълбоко в психологическото състояние и на мъжа, и на самата жена.

►►►Отвори очи! Сложи край!

Насилието над жени или зад затворената врата

Заедно с Калина Паскалева – предаванията „Островът на изкушението“, „Пуснете водата“, книгите „Дневникът на една курва“ и „Седемте смъртни гряха“, десетки проекти, сред които и Последната война на Балканите: Спомените на Ваня Джаферович за събитията в Босна, журналист, писател, PR и бунтар, ще дискутираме темата за насилието върху жени!

Насилието над жени или зад затворената врата

Ще дискутираме и ще публикуваме твоите истории в рамките на кампанията #СложиКРАЙ, които можеш да изпращаш на Facebook страниците на Cosmopolitan.bg и на Сложи край (на сдружение Вярвам в теб), ще коментираме, ще помагаме с каквото можем и ще направим това, което стои затворено зад заключена врата, публично.

Насилието над жени или зад затворената врата

Ти не трябва да мълчиш, не трябва да търпиш! С историята си можеш да предпазиш жена от насилие, можеш да накараш и другите да проговорят. Защото огласяването на проблема е първата крачка към решаването му.


Виж ощеНово в Cosmo