Lady Popular Cosmopolitan

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах

Лошите навици, с които трябва да се разделиш на 30

 

Оценка: (1/5)

 
 

Все още може да ходиш с рокля на Мики Маус, защото това наистина е страхотно, но има някои неща, които със сигурност големите момичета не трябва да правят!

Лошите навици, с които трябва да се разделиш на 30

1. Нощно безсъние

Има само две причини, заради които да останеш будна до сутринта - разговор с близка приятелка или горещ секс! Всичко останало - книги, сериали, Фейсбук....не заслужава да пропуснеш пълноценния си нощен сън. 

Класация на жените според зодията: коя е най-добрата

2. Любовни романи

Уви, любовните шедьоври в днешно време се раждат изключително рядко. Не си губи времето в четене на безмислени сладникави романи с меки корици.

3. Безсмислени покупки

Пилеенето на излишни пари за скъп свещник, изтривалка или кутийка за бижута, които не ти носят никакво удоволствие, е напълно безмислено. Помисли добре колко време си работила, за да изкараш парите за поредната прищявка и сама ще прецениш дали си заслужава или не.

►►►Сутрешни навици за прекрасен ден!

4. Непотребни вещи

Въпреки, че може би имат своята сантиментална стойност, може би е време да се разделиш със счупената ваза, дънките, които вече не ти стават или блузата, с която не можеш да излезеш дори за хляб. 

5. Думите "Никога няма да мога..."

Лошите навици, с които трябва да се разделиш на 30

Нека бъдем честни - със сигурност си изричала тези думи милион пъти! Както знаеш, доста често съдбата ни поставя в ситуации, в които се сблъскваме точно с нещата, за които сме казали, че "никога няма да направим"!

6. Празни обещания

Между другото, време е да започнеш да държиш на думата си! 

7. Скандалите с приятели

Важно е да се разбере, че в живота на едно голямо момиче има няколко наистина близки приятели. Тези, които са останали до теб и в най-трудните моменти. Помисли за най-важните хора в живота си и спри с безсмислените скандали, вече не си в училище!

►►►19 знака, че приятелките са по-добри от гаджетата!

8. Мнението на другите хора

Спри да се съобразяваш с абсолютно всички около теб и не съобразявай всяко свое действие с мисълта какво ще кажат околните.

9. Мълчание

Вече ен можеш да останеш безмълвна за това, което не ти харесва. Просто защото сега не си доволна от наистина важни неща, а не заради захвърлените мъжки чорапи зад дивана.

10. Неудобни обувки

Лошите навици, с които трябва да се разделиш на 30

На първо място трябва да се отървеш от тях веднага, защото резервни крака нямаш. И второ, време е да се отървеш от илюзията, че високите токчета задължително те правят по-привлекателна! Определено неадекватното поклащане върху колкили е жалка, сърцераздирателна гледка!

11. Да се срамуваш от слабостите си

В действителност "слабостите' са навиците, които подобряват качеството ти на живот. Твоя собствен, а не на някой друг. А за това как да се отнасяш към чуждото мнение, вече споделихме. 

12. Диети

Лошите навици, с които трябва да се разделиш на 30

Спри да тормозиш тялото си, а се научи да се вслушваш в него.

13. Самолечение

Ако имаш болка, сърбеш, подуване...трябва да се обърнеш към лекар, а не да разчиташ, че ще изчезне от самосебе си. Обръщай внимание преди всичко на здравето си.

14. Дрехи, които не са твоя размер

Спри да купуваш неща, които не са в точния размер за теб! Една от най-големите модни грешки, които може да направиш, е да не се съобразяваш с размера си да купуваш прекалено тесни или широки дрехи.

Тайните на успеха за всяка зодия

15. Скучен секс

Сексът може да бъде всичко друго, но не и скучен! Научи се на самоуважение.

16. Фалшива скромност

"Скромността краси човека" вече не важи в наши дни!

17. Спорове с майка ти

Тя е един от най-важните хора за теб, цени времето прекарано с нея, а не го губи в излични спорове.

18. Позитивни илюзии

Мисълта, че всички хора са добри и живееш в свят на приказни елфи е илюзия, която може само да ти навреди. Просто се отърви от всички, които тровят живота ти.


Виж ощеНово в Cosmo