Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Любовник, добър лекар: кой още има място в живота ти

 

Оценка: (0/5)

 
 

Мъж, любовник, проверен лекар и още 5 човека, които задължително трябва да имат място в живота ти, когато станеш на 30.

Любовник, добър лекар: кой още има място в живота ти

Научи истината за хората с дълги връзки от галерията със снимки долу.

Уютната истина за хората в дълги връзки

►►►Да си сама след 30? Има си и предимства. Ето кои са те.

Съгласи се – 30-те години са граница, след която ти вече си на друг етап, картинката за света ти се е прояснила, в кръга ти с близки хора са преминалите през ситната цедка с времето „приятели“.

Но, дали наистина си се обкръжила с необходимите хора? Нека да направим ревизия на ситуацията.

Да, 30 години – това вече е осмислена възраст, когато се отнасяш към живота не от позицията на „лудата глава“, а рационално и с мисъл. Разбирай „Пак правя същите дивотии, но вече осмислено и с удоволствие“.

►►►Защо не разнообразиш ежедневието с една игра Lady Popular?

Също толкова внимателно ти започваш да се отнасяш и към обкръжението си. Защо точно на 30? Защото това е тази възраст, когато чрез собствения си опит се формира представата как трябва да стоят нещата, към какво се стремиш. А за целта са ти необходими хора, които да ти правят компания в това твое житейско пътешествие.

Любовник, добър лекар: кой още има място в живота ти

И така, ето списъкът с тези, които си заслужава да пуснеш в живота си, когато наближиш 30-те!

1. Проверен гинеколог

Любовник, добър лекар: кой още има място в живота ти

Всяка жена знае колко трудно е да намериш твоя си лекар, особено ако живееш в голям град. В периода от 20 до 30 години коя от нас не е чела отзиви по форуми, не е питала приятелките си – и всичко това, за да влиза в кабинета на този не толкова любим медик (стоматологът също е в списъка с омразните посещения) усмихната и без капка притеснение да му сподели, че миналата седмица е правила секс с непознат. Та нали пред човека, който неодобрително ще клати глава и ще ти размахва пръст, ти по-скоро ще се преструваш на девственица. Но пред лекар и адвокат – тайни не трябва да има.

►►►Наистина ли мъжете си падат по жени над 30 години.

А и не всяка жена на тези години има постоянен партньор. Много от нас сменят мъже, любовници, раждат деца...

Затова е изключително важно да разполагаш с проверен специалист, в когото не само вярваш, но и пред когото можеш да си споделиш абсолютно всичко.

2. Гуру

Любовник, добър лекар: кой още има място в живота ти

В живота ти присъства ли някой с голям опит – кариерен или жизнен? Той най-вероятно е по-голям от теб с 10-15 години, а може и с повече. Той умее да дава съвети, а и със сигурност има пълен набор от истории от серията „жизнени“. Не да натрапва мнението си, а просто да ти дава храна за ума и душата.

3. Мъж

Любовник, добър лекар: кой още има място в живота ти

Да си свободна 30-годишна жена, е истинско щастие. Ти си още млада и красива, но вече не толкова наивна. Знаеш какво искаш, цениш себе си, времето си и можеш да си позволиш почти всичко в този живот.

►►►Какво никой няма да ти каже, че ще се случи, когато станеш на 30?

Но не трябва да се уливаш в наслаждаването на тази свобода. Ако си на 30 и още не си омъжена, поне е редно да се замислиш по въпроса. 30-те се приемат за перфектната възраст, в която ще направиш (може би) най-правилния избор.
 

4. Любовник

Все повече мъже и жени се стремят да живеят като за последно. „Един път се живее, втори път няма да смогна да направя толкова много простотии“ – познато ли ти е? И по тази причина не си слагат никакви забрани. Дори ако желанията им противоречат на семейните ценности. Любовта и сексът са две различни неща, които носят най-ярките емоции в живота на всяка от нас, може би затова според статистиката всеки трети човек в света има извънбрачна връзка. Тук вече всеки сам решава за себе си, ориентирайки се според личната си скала на впечатленията.
 

Любовник, добър лекар: кой още има място в живота ти

5. Сексолог

Около всяка активна съвременна жена задължително трябва да има сексолог. Струва ти се, че на 30 вече си понатрупала сексуален опит и много грешки си отметнала. Но все пак, животът постоянно те сблъсква с различни ситуации и въпроси, на които нямаш отговор. И гуруто не може да ти помогне. В отношенията с мъжете или по въпросите за секса е необходим специалист.

С него можеш да обсъдиш всички интимни въпросителни.

 

Тъжен факт: 70% от жените изпитват трудности със стигането до оргазъм. А понякога е нужно единствено да разбереш откъде идва проблемът.

6. Приятел ентусиаст

Това е този човек, който кипи от идеи и не се страхува да ги реализира. Има активна жизнена позиция и в час с всички събития на деня. Този човек може да внесе в живота ти нещо ново и интересно, да те провокира за нетрадиционното. А новото е излизане от зоната на комфорт и правилният път към саморазвитието.

7. Честен приятел

Любовник, добър лекар: кой още има място в живота ти

Често дори не забелязваш важни неща и как всъщност стоят нещата. За такива случаи ти е необходим честен приятел, който да погледне отстрани и да има смелостта да ти каже истината.

8. Човекът комфорт

Това е този, с когото можеш да се срещнеш във всеки период от живота си, какъвто и набор от емоции да си натоварила върху душата си.

С този човек винаги ти е комфортно и уютно, с него е супер, дори да си помълчите заедно. Този човек умее да слуша, не те напряга и не иска нищо от теб. Той е отдушник във всяка една жизнена трудност, твоят остров на спокойствието.


Виж ощеНово в Cosmo