Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Как престанах да привличам „задници“

 

Оценка: (0/5)

 
Разкарай недостойните за теб мъже и се обзаведи с най-добрия

 Ето как обърнах живота си на 180 градуса: спрях да попадам на смотаняци и започнах да се срещам с добри момчета.

Как престанах да привличам „задници“

Какъв ерген етой и кои са лошите му качества – виж в галерията долу.

10 типа ергени и техните лоши качества

В деня, в който разбрах, че освен себе си няма кого да обвинявам за това, че продължавам да се срещам с глупави неудачници, животът ми се промени на 180 градуса. „Задниците“ останаха в миналото, когато някои неща ми се изясниха и аз промених едно-друго в ежедневието си.

Ето как ми се получи да се срещам с качествени мъже.

►►►Видиш ли такъв мъж, бягай!

1. Започнах да слушам хората, които се тревожеха за мен.

По-рано не обръщах внимание на съветите на близките ми. Убедена бях, че сама ще се справя с живота си, но истината беше, че избирах мъже, които не ме уважаваха и не искаха от мен нищо друго, освен секс.

Но в момента, в който осъзнах, че близките ми ми мислят доброто, погледнах от друг ъгъл на живота си. Няма нищо по-хубаво от мъдростта на хората, които ти мислят доброто.

2. Направих си списък с мъжките must-have качества.

И всеки път, когато се запознаех с някой нов мъж, го тествах чрез този списък. Правех съзнателен избор, разбирайки какво наистина търся в човека до себе си.

Как престанах да привличам „задници“

3. Обличах се така, че да впечатлявам.

Твърдят, че не трябва да се съди за книгата по корицата, но аз не съм съгласна. Гардеробът ми и начинът, по който изглеждам, играе голяма роля за това какви мъже ще привличам. Когато носех мини и обувки на високи токчета, калибърът на мъжете, които ме доближаваха, не беше внушителен. Но в момента, в който започнах да обличам по-женствени и класически тоалети, качеството на ухажващите ме мъже порасна на мига.

4. Повиших стандартите си.

Ако като цяло момчето беше добро, но постоянно ме караше да го чакам, когато имахме среща, си тръгвах. Ако той имаше хубава работа и глава на раменете, но не му достигаше смелост да престане да общува с побърканата си бивша – си тръгвах. Престанах да приемам минимумът от мъжете и позволих на достойните да заемат тяхното място. Когато започнах да изисквам по-доброто, за глупаците не остана място в живота ми.

5. Започнах да контролирам емоциите си.

Разбрах, че те ме подвеждат. В момента, в който започнех да чувствам, че се нуждая от някого, винаги се появяваше поредният задник, който се възползваше от състоянието ми. Тези навлеци буквално надушваха неувереността ми.
Затова се наложи да се отърва от негативните си мисли и емоции, които ми пречеха да намеря щастието си.

6. Приех самотата си.

По-рано, когато ми ставаше прекалено тъжно, защото съм сама, се опитвах веднага да намеря някого, който да запълни тази празнина. Разбираемо попадах единствено на неудачници. Но когато се научих да приемам самотата си, усетих свободата и независимостта. Повече не се съгласявах на нещо по-малко, от това, което заслужавах.

7. Захванах се да се самоусъвършенствам.

Разбрах ясно, че проблемът е в мен самата. Насочих се към психологическа литература, интересувах се как да стана по-уверена в себе си, по-силна и как да повиша самооценката си.
 

Как престанах да привличам „задници“

8. Спрях да посещавам места, на които се събират не моя тип мъже.

Промених начина си на живот и навиците си и престанах да търся добрите мъже там, където те нямаха шанс да бъдат.

9. Научих се да слушам интуицията си.

Преди често игнорирах вътрешния си глас, който ми подсказваше, че даден мъж не е за мен или че той води двойствен живот. След това започнах да се доверявам на интуицията си и тя никога не ме подведе. Няма да подведе и теб. Просто бъди честна със себе си.


Виж ощеНово в Cosmo