Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Кажи ни какво НЕ ядеш, за да ти кажем каква си

 

Оценка: (5/5)

 
Ще надникмем какво има в чинията ти

Много неща могат да се разберат за човека по това, което не иска да сложи в устата си. Обичаш сладко, но не харесваш люто? Или пък изтръпваш при мисълта за рибена кост? Ето какво ще ти разкажем по този въпрос.

Кажи ни какво НЕ ядеш, за да ти кажем каква си

Ето в тези заведения бихме откарали цял ден... Не, цяла седмица. Виж кои в галерията ни долу.

15 ресторанта с розов декор, в които искаме да хапнем веднага

Храносмилането прилича на дишането. Дишайки, ние „приемаме“ околната среда, преработваме я и я изваждаме отново навън. Същото се случва и при храносмилането, но този процес е по-тънко свързан с материалното ниво в организма ни.

Дишането се управлява от елемента Въздух, храносмилането е подчинено на Земята. Затова, за разлика от дишането, тук няма строг ритъм.

Но преди да ти споделим отблизо проблемите, които могат да възникнат при храносмилането, е полезно да ти кажем и за символиката на храненето. Много може да се разбере по това какво яде човек. Неслучайно е казано: „Кажи ми какво ядеш, за да ти кажа какъв си“.

►►►Парфюмът ти също разкрива тайни за теб. Ето кои.

Зад на пръв поглед привидни явления в най-обикновени процеси може да се види скрита взаимовръзка. Човек, който иска да изяде нещо конкретно, проявява съвършено определено състояние.

Когато нещо не му е по вкуса, антипатията му също може да бъде интерпретирана така, както и изборът на една от предложените възможности при психологически тест.

Кажи ни какво НЕ ядеш, за да ти кажем каква си

И така:

Гладът символизира желанието да  притежаваш, той изразява жадност. Процесът на хранене е удовлетворението на желанието ни за сметка на получаването, придобиването и насищането.

Ако в теб се е събудил любовният глад, който не е удовлетворен адекватно, то той ще се проявява на телесно ниво във вид на любов към сладкото и лакомствата. Прекомерната любов към сладките изкушения е израз на неудовлетворена потребност в любовта. Не е случаен изразът „Сладък, мой“.

Любовта на децата към сладкото говори, че те изпитват недостиг на родителска любов. Родителите веднага ще скочат: „Не е възможно, ние правим всичко за децата си.“ Но да обичаш, не означава да правиш.

Хората, които се занимават с умствен труд, се нуждаят от солено.

Консервативните предпочитат пушени меса, те пият силен, горчив чай (това са храните, съдържащи дъбилни вещества).

Тези, на които им харесва лютото, са в търсене на нови предизвикателства и впечатления. На тях им харесва да се справят със задачите, дори колкото по-трудни са те, толкова по-добре.

Кажи ни какво НЕ ядеш, за да ти кажем каква си

Хората от противоположния тип предпочитат щадящи храни – без сол и пушени меса. Те винаги се пазят и се стараят да не се товарят с нови впечатления. Страхуват се от конфронтацията, не им харесва да „изясняват отношенията си“ с някого. Страхът може да ги накара да ядат каши, защото стомахът „боледува“ на нервна почва.

Страхът да не глътнеш рибена кост символизира страхът пред чуждата агресивност. А притеснението да не погълнеш костилка, говори за нежеланието да имаш проблеми и затова да не искаш да се гмурнеш навътре в нещата, да ги разучиш старателно.

Съществува, разбира се, и такава група хора, които търсят проблемите сами. На тях на всяка цена им е необходимо да проникнат в същността на нещата. Тези хора харесват твърда храна.

Ти си зодия Дева? Ето какво ти носи стрес. А Телецът от какво се стресира? Разбери от галерията ни долу.

Стресът при различните зодии

Ако за десерт са им сервирали сладко, те задължително ще си поръчат още нещо за хапване. С това демонстрират страха си от любовта и нежността, по-точно – от тези трудности, които носи със себе си любовта.

А ти какво обичаш да похапваш?


Виж ощеНово в Cosmo