Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Ето я и нея, алфа-самката, жената, особена порода

 

Оценка: (0/5)

 
 

Що за жени са алфа-самките и кое ги прави различни?

Ето я и нея, алфа-самката, жената, особена порода

Сепер-женски-сили: кои са твоите - виж в галерията долу.

Хороскоп на женските супер сили

►►►1, 2, 3... Стъпките, които трябва да направиш, за да бъдеш независима жена.

Ето я и нея, алфа-самката, жената, особена порода

Когато стане дума за алфа самките, много хора рисуват в главата си образ на нахакана феминистка с ярък надпис на главата „Аз съм сама!“

Научната гледна точка и мнението на хората, между другото, напълно съвпадат и звучат примерно така: „Алфа-самката е социално активна, самостоятелна жена, независима от мъжете. Често на нея й се приписва неудържима полигамност и склонност към изневери, ако тя изобщо се е излъгала да се обзаведе с мъж. Също така тази жена е обвинявана в цинично сексуално използване на мъжете, за да поддържа собствения си тонус и здраве.“

►►►Силната жена и нейнити 11 принципа. Виж ги.

Жената, за която става въпрос, не е възпитавала в себе си сексуалност, жизнерадостност, харизма, обаяние, упорит и смел характер. Този скромен, но ключов набор от характеристики на практика не е възможно да получиш с течение на времето. Откъдето се натрапва и логичният извод: алфа-самката се ражда такава. Колкото и да ни е тъжно да ти го съобщим, много жени са губили надежда, че някога ще успеят да станат такива. Други дори не са опитвали.

Ето я и нея, алфа-самката, жената, особена порода

А всъщност какви са тези жени?

1. Главното им оръжие е ИНТЕРЕСЪТ (личният, разбира се). Именно той, а не логиката (как можа да си го помислиш) или волевият характер.

Коварното е, че такава жена е щастлива винаги, без причина, тя се наслаждава на себе си, често е в добро настроение и разбира се, вярва в чудото. Излъчва положителна вибрация, на която реагират всички и към която бързо се привиква.

2. Плътското

И не само защото това има отношение към сексуалността, това е специална ловкост. На нея не й е трудно да произнася думите на любовта, комплименти, да шепти, да е игрива, без да играе. Тя просто го иска, проявява сексуалността си, ако не физически, то с думи.

3. Тя не се опитва да се конкурира, тази функция при нея е отключена по рождение

И какъв е смисълът да го прави, след като тя получава всичко, което поиска, по нейния си начин. Когато тази жена се радва, изглежда красиво и звучи красиво! Тя получава по-често подаръци от другите, защото не е скована и умее да благодари по начин, който се харесва на мъжете.

Ето я и нея, алфа-самката, жената, особена порода

4. Алфа-самката често е мразена от другите, по-слаби от нея жени

Всички ние усещаме матрицата един на друг, затова е абсолютно разбираем страхът от такава жена. Трудно е да я пречупиш, каквото и да се случи, тя продължава да е уверена в себе си и в това, че утре задължително я очаква чудо. И как би могло да бъде по-друг начин!

Много хора се дразнят от милото й и отстрани изглеждащо заучено поведение. Но, без значение какво е, най-важното е, че тази жена притежава вътрешна сила, която не е необходимо да се демонстрира пред всички.


Виж ощеНово в Cosmo