Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Добри новини: животът ти е по-хубав, отколкото си мислиш!

Росица Шишкова
 

Оценка: (5/5)

Ужасяваш ли се от мисълта, че все още не си се сдобила с мъжа, работата или фигурата, за които си мечтаеш от съвсем мъничка? Съвсем нормално е да имаш съмнения относно живота си. Научи как да се възползваш от тях, за да се радваш на постиженията си, дори и да ти се струват прекалено малко на брой.

1. Все още нямаш уговорена среща за събота вечер?

Добре де! Може би няма да излизаш с бъдещия си съпруг (или какъвто и да е мъж) този уикенд, но това не значи, че трябва да останеш сама, за да оплакваш тежката си съдба. Може би трябва лекичко да промениш приоритетите си. Ако челната позиция на приоритетите ти са срещите с мъже, промени я на срещи с готини хора. Когато нямаш гадже и не се налага да се съобразяваш с никого, имаш прекрасна възможност да изследваш нови хоризонти и да се забавляваш. Хвани някоя от дружките си (или действай смело самичка) и излез да купонясваш! Ако все пак избереш да останеш вкъщи, позабавлявай се с готино романче, DVD, или пък нова еротична играчка... Направи събота вечер нощта, в която се отдаваш на всички любими дейности, които ти доставят удоволствие.
 
2. Все още нямаш сериозна връзка?

Когато си на около 20, имаш пълното право да бъдеш освободена, да експериментираш, да грешиш и... да се учиш от грешките си. Има ли адекватна причина да не се възползваш? Освен това, ако изживееш този период пълноценно и натрупаш достатъчно опит, в бъдеще ще бъдеш наистина наясно с това, което искаш да постигнеш в живота си. Сериозните връзки изискват много компромиси и по-късно ще имаш предостатъчно време за тях. Изследвай страстите си - независимо дали са скално катерене, или изучаване на екзотични езици. Сдобий се с дълъг списък нови познати. Така ще успееш да израснеш като личност и ще освободиш място в живота си за потенциалната ти половинка. Освен това с купищата забавления, които си доставяш, ще се превърнеш в супер интересен потенциален партньор.

3. Фигурата ти далеч не е съвършена?

Без значение как изглежда тялото ти, докато си на 20, твърде вероятно е да е по-съблазнително от когато и да е в бъдеще. Дори ако след време се запишеш на тае-бо или фитнес (въпреки че наистина помагат). Показвай се! Някой ден ще ти се иска да си била достатъчно дръзка, за да покажеш предимствата, които притежаваш в момента, защото вече едва ли ще можеш да си позволяваш да следваш модните тенденции чак толкова сляпо... 
И в крайна сметка кой е казал, че ако не се вписваш в общоприетата идея за съвършенство, не си красива? Какво чакаш? Открий уникалното в себе си и го направи достояние на всички. 

4. Все още нямаш шеметна кариера?

Закъде си се разбързала? Познавам хора, които се радват на страхотна кариера, още преди да са навършили 30, но са непълноценни и несигурни какво наистина искат, защото не са изживели както трябва 20-те си години. Вместо да тънеш в самосъжаление, защото все още не си намерила работата (или заплатата) на мечтите си, се възползвай от свободата да усъвършенстваш уменията си. Използвай този момент като трамплин за бъдещето си. В момента нямаш какво толкова да губиш, така че защо да не рискуваш, докато откриеш мястото за теб?

5. Нямаш собствено жилище?

Само помисли: не си вързана никъде - можеш да сменяш квартали, градове или дори държави винаги, когато ти се прииска разнообразие или имаш нужда да смениш обстановката, да се запознаеш с нови хора, култури, да смениш градския климат и каквато друга причина ти дойде на ум. Да имаш своя собственост, все пак си остава добра инвестиция. Ако много ти се ще да се сдобиеш с такава, но все още ти е невъзможно да си го позволиш, защо не обедините сили (по-точно финанси) с приятели, дори само за да го давате под наем?

6. Все още не си създала своето произведение на изкуството, което си напълно убедена, че таиш някъде дълбоко в себе си?

Тази книга, песен или каквото и да е произведение на изкуството, което знаеш, че е някъде дълбоко в теб, вече е започнало да оформя началните си щрихи. Колкото повече опит събираш през годините, толкова по-богата ще бъде творбата ти. Когато е готова да се роди, тя ще го направи, независимо дали ще бъде през 30-те ти години, или дори през 80-те. Все пак осъзнаваш, че ако в момента не разполагаш с достатъчно свободно време, в бъдеще ще бъде още по-оскъдно, защото ще се намесят кариера и семейство. Постави началото сега. Можеш просто да започнеш да водиш личен дневник или да се запишеш на някакви уроци. Страхотен начин да запълниш своята събота вечер на удоволствията, нали?


Виж ощеНово в Cosmo