Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

5 честни причини защо той не те харесва

 

Оценка: (0/5)

 
 

Това е мнението на самите мъже, които признават какво ги отблъсква в жените.

Може и да не ти хареса написаното по-долу, но целта не е да те разстроим, а да ти помогнем. Не те критикуваме, само ти обръщаме внимание какво научихме от мъжката част на човечеството по повод това, което ги дразни в теб.

5 честни причини защо той не те харесва

Ето ги най-горещите мъже в света. Намери го, спечели го - в галерията долу

Най-горещите мъже в света

1. Негативността ти

„Искаш да ми кажеш, че мъжете могат и да са верни?“, казва жената, а мъжът веднага разбира, че тя мрази цялото мъжко войнство. С тази персона няма да е нормална срещата. Та тя от самото начало тръгва негативно към ситуацията, какво остава да има доверие в мен.

5 честни причини защо той не те харесва

Съвет: Говори не за това, което не искаш, което е неприемливо за теб, което не те устройва, а за това, което желаеш, което ти е необходимо. Кажи например, че много цениш в мъжа рядкото качество вярност: същността е еднаква, но акцентът е върху положителното. И настроението е друго.

►►►Ти си секси или по-скоро не си? Виж какво казват мъжете по въпроса.

2. Готините мъже (не само по външност) искат до себе си успешна и самодостатъчна си жена

И ти ли мислиш, че мъжете се плашат от силните жени? Че те не могат да намерят общ език с тях? Истината е, че това важи само за неуверените в себе си мъже. За тези, които не могат да стигнат нивото й, амбициите, мотивацията и увереността й.

А разбирането за успеха при всеки е различно. Ако забелязваш, че мъжете се плашат от силата ти, това просто означава, че те не са подходящите мъже за теб.

3. Страницата ти в социалната мрежа има значение

5 честни причини защо той не те харесва

На повечето момичета профилите им в социалните мрежи са запълнени с лични снимки и с друга несъществена информация. В същото време стойностните мъже искат да разберат с кого си имат работа и как дадено момиче се позиционира в интернет.

За такъв мъж е важно в профила ти да има достатъчно биографични сведения и така наречените анкетни данни, които те описват.

Ако в профила на някоя жена има просто едни нейни селфита, мъжът знае, че тя може да впечатли само с външен вид и с нищо повече.

►►►Ето как да се справиш с пустия му гняв

4. Мъжете са окей жената да започне разговора.

Разбира се, че идеалният вариант е мъжът пръв да направи крачката. Но няма нищо лошо и неправилно в това и ти да си първа. Ако той има глава на раменете, ще го разбере правилно. А след като узнае, че ти е интересен, го остави да действа. Нека да покаже инстинкта си на хищник и ловец, знаейки, че ти не си против да те хване.

Съвет: Не се натрапвай.

5. Трябва да се потрудиш, за да го намериш

5 честни причини защо той не те харесва

Седейки вкъщи, няма да срещнеш мъжа на живота си. Сигурно ти се иска да е спортен тип, със стегнато тяло? Ами, може би докато ти седиш на дивана и си мечтаеш, той тренира във фитнеса. Така че – отивай!

Той сигурно също е зает човек, като и ти, но идеята е да го срещнеш на бизнес-обяд или на мастер клас, упражнявайки хобита си и т.н. Бъди по-активна в търсенето.


Виж ощеНово в Cosmo