Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

15 пъти „да“ и ще промениш живота си

 

Оценка: (3/5)

 
Ето как да направиш съществуването си по-добро

Отговорите на тези често задавани въпроси могат коренно да променят твоя живот.

15 пъти „да“ и ще промениш живота си

Финансовото ти положение според Китайския хороскоп в галерията долу ⇒

Китайски хороскоп 2018: пари

1. Как да накараш човек да говори?
Случвало ли ти се е да зададеш въпрос на някого, а той да не иска да ти отговори? Следващият път се опитай да го попиташ каквото те интересува, като в същото време не установяваш зрителен контакт със събеседника си. В повечето случаи това помага да изгладиш неловкостта и да получиш от човека отсреща повече информация.

2. Как може за една минута да станеш по-самоуверена?
Отговорът е прост: постарай се да поставиш краката и ръцете си максимално широко. Това се нарича „поза на властта“ и от нея се възползвали такива известни рокаджии като Джеймс Хетфийлд от Metallica и Фреди Меркюри от Queen. Само след няколко минути в организма ти ще се увеличи нивото на тестостерон и ти веднага ще почувстваш прилив на увереност.

►►►Разбери за тези лесни трикове, които ще те направят удивителна и интересна.

3. Как да разбера, че ме наблюдават?
Погледни часовника си, закашляй се, прозявай се или направи нещо подобно. Ако някой те наблюдава, най-вероятно ще повтори действието ти. Такова копиране също е и признак на симпатия.

4. Как може да се смекчи ситуацията?
Ако на някаква среща или събитие присъства човек, който обича да се заяжда с теб, направи следното – постарай си да заемеш мястото до него. В този случай той ще премисли два пъти, преди да ти направи забележка.

15 пъти „да“ и ще промениш живота си

5. Как мога да разбера какви отношения свързва дадена група от хора?
Ако виждаш как се смее определена група от хора, обърни внимание на това кой кого гледа в момента, в който започват да хихикат. Човек ще погледне първо този, с когото е най-близък. Приложи този метод върху себе си и сама ще се убедиш в казаното.

6. Как да стана симпатична на някого?
Помоли го за услуга. Може и да ти е странно, но ще видиш, че това наистина работи. Щом молиш някого за услуга, означава, че му вярваш и го цениш. В повечето случаи отговорът ще бъде съгласие, защото този, когото си помолила, ще се усеща нужен и надежден.

7. Как да накарам някого да се съгласи с мен?
Кимай, когато говориш. Това действие работи на подсъзнателно ниво и помага да убедиш събеседника си. Техниката можеш да използваш в най-различни ситуации, започвайки от молба за повишение в работата и завършвайки с убеждаване на потенциален инвеститор, че стартът ти е достоен за парите му.

8. Как да стана по-запомняща се?
Направи добро първо впечатление. Всъщност само първото и последното впечатление имат значение, защото именно те се запечатват в паметта на човек. Ако искаш да те запомнят, се постарай да си или първата, или поседната в това, в което трябва да бъдеш запомнена.
 

15 пъти „да“ и ще промениш живота си

9. Как да направя живота си по-хубав?
Отговорът е елементарен: усмихвай се повече. Усмивката има положително влияние върху живота ни и върху този на другите. Ще станеш по-уверена в себе си, ще повдигнеш самочувствието си и настроението на хората около теб.

10. Как да изглеждам по-важна?
Ако изправиш гърба и държиш брадичката си високо вдигната, ще правиш впечатление на успешен и властен човек. Възползвай се от този прийом по време на сериозни мероприятия и бизнес срещи.

11. Как да спечеля нечие доверие?
В този случай се опитай да копираш езика на тялото на събеседника си, неговите маниери и пози, но най-важното – прави го в разумни граници и не преигравай.

12. Как да спра човек, който иска да си тръгне?
Ако един или няколко души от компанията стават и се приготвят да си ходят, а ти искаш те да останат – просто не мърдай от мястото си. Ако не всички, то повечето от тях отново ще седнат.

►►►Да, жените сме по-добри от мъжете...поне в тези 13 неща.

13. Как да направя впечатление на дружелюбен и уверен в себе си човек?
Всичко е много просто – установи зрителен контакт със събеседника си. Може да се почувстваш неловко, затова се фокусирай върху цвета на очите или върху гърбицата на носа. По този начин ще създадеш усещане за непринуденост и ще установиш добра връзка със събеседника си.

14. Как успешно да водя преговори?
Със сигурност си чувала поговорката „Мълчанието е злато“ и ето, че е дошло времето да я използваш. Повечето хора не харесват мълчанието и затова се стараят да го нарушат по всякакъв начин, дори отстъпвайки от позициите си.

15. Как да се науча да помня имена?
Наполеон Бонапарт си е спечелил огромно уважение сред войските с това, че е знаел имената на абсолютно всички войници. „Когато се запознаваш с някого, се постарай да кажеш името му следващата ваша среща.“ Ако ти не помниш имена, вземи пример от Наполеон и се възползвай от съвета му.


Ново в Cosmo