Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

15 проблема, ако живееш с родителите си

 

Оценка: (5/5)

 
 

Животът на квартира е скъп и все по-малко хора на възраст между 20-35 години могат да си позволят да се изнесат от дома на родителите си.

15 проблема, ако живееш с родителите си

Имайки предвид реалността, събрахме 15 истини за съжителството с родителите, погледнати от забавната им страна.

1. Не е удачно да се забиеш с някого само за една вечер, защото не искаш вашите да го виждат.

Перспективата и двамата ти родители да се сблъскат със сладурчето, с което си се прибрала от дискотеката, но което не планираш да видиш повече, е направо плашеща. Да не говорим, че не е секси да се разгорещиш между чаршафите, докато плюшените играчки от детсвото ти те гледат укорително с пластмасовите си очи.

►►►ВИЖ ТУК: 4 фатални грешки, които допускаш при първа среща!

Проблемът ти не е да отидеш на първа среща, а да го докараш до втора. Звучи ли ти познато?
Проблемът ти не е да отидеш на първа среща, а да го докараш до втора. Звучи ли ти познато?

2. Никога не оставаш гладна.

Не съществуват такива подробности като „свърши млякото“ и „няма хляб“. Категорично, това е най-големият плюс от живота с родителите.

3. Винаги трябва да пестиш.

Нямаш нужда от силна воля или финансов съветник, защото тези роли са изцяло поети от разсъдливите ти и отговорни родители. „Как можа да похарчиш толкова пари за това и това?“ е мантрата, която майка ти повтаря при всяко твое прегрешение. Като резултат се чувстват толкова виновно, че наистина се превръщаш в спестовница (или просто криеш покупките си при приятелка).

4. Винаги трябва да отговаряш пред някого.

Стоенето до късно в офиса и невдигането на телефона се превръща в проблем от световно значение. Целият квартал е вдигнат на крака от разтревожената ти майка, която иска да знае къде се шляеш по късните часове и защо не си се прибрала навреме за вечеря.

12 вида вино според твоята зодия

5. Пестиш пари от таксита.

Добрият ти татко винаги е готов да те посрещне на гарата или летището, когато се завръщаш от пътешествие. Или когато е станало късно и не искаш да ходиш по тъмното.

6. Твоето мнение не се зачита.

Кой плаща сметките? Не ти, във всеки случай. Така че, нямаш оправдание да оставиш чиниите неизмити или боклука неизхвърлен. Все пак, трябва и ти да внасяш своя дял в домакинството, независимо под каква форма.

7. Неприятно е, когато родителите ти имат по-интересен социален живот от теб.

Болезнено е, когато ти оставаш вкъщи пред телевизора с чаша вино в ръка, а родителите ти излизат с приятели. Просто не е приемливо, нали те са по-възрастните? Единственото, което ти остава да направиш е да си повтаряш, че всеки има нужда от усамотение от време на време.

10 вредни неща, ако си сингъл

8. Край със среднощните закуски на пияна глава.

Прибираш се от купон в 3 през нощта и най-естественото нещо за теб е да изядеш половината храна в хладилника. Да, ама не. Същото се отнася и за яденето в леглото – абсолютно табу, заради зоркия контрол на майка ти.

9. Вършиш домакинските задължения грешно.

Кой да предположи? Родителите ти явно имат някакво скрито упътване за това как се подреждат шкафове и как се мият чинии. Но на теб правилата не са ти известни, а правиш нещата по свой начин. Който е грешен, както ти се напомня всеки божи ден.

10. Няма как да останеш сама.

Трудно е да обясниш, че вратата, която си оставяла отворена, когато си била на 6, трябва да се затваря, защото вече си на 26. Едва ли някой ще те чуе. А молбата за ключалка на въпросната врата? Забрави даже да питаш – няма да има кой да те чуе.

11. Започваш да ставаш супер рано. Дори през уикендите.

Няма такова нещо като „ей сега ще си полежа още малко, защото е събота“. Майка ти е станала в 8 сутринта и вече минава с прахосмукачката. Нищо, май и без това не си толкова изморена.

12. Баща ти се срамува от вида на бельото ти.

Неизбежно е – твоите секси дантелени прашки ще попаднат в една пералня с тениските и панталоните на баща ти. Ако се случи той да извади прането, можеш да видиш засрамената му физиономия, когато види бельото ти. Просто трябва да се научиш да живееш с неговата реакция.

►►► ВИЖ ТУК: Какъв сутиен да избереш според формата на бюста!

Купуването на сутиен е също като на която и да е друга дреха – не всички размери пасват идеално. Сигурно ще ти е интересно да узнаеш, че съществуват 7 типа женски гърди и според това към коя група спадаш ти, изборът ти на бельо се улеснява значително.
Купуването на сутиен е също като на която и да е друга дреха – не всички размери пасват идеално. Сигурно ще ти е интересно да узнаеш, че съществуват 7 типа женски гърди и според това към коя група спадаш ти, изборът ти на бельо се улеснява значително.

13. Махмурлукът ти не предизвиква симпатии.

Твоите съквартиранти в университета стояха до теб, вдигаха косата ти, носеха ти легени пред леглото. А какво правят майка ти и баща ти сега? Карат ти се на висок тон, че си се прибрала пияна, което не подобава на една млада дамa (тук си представи укорително размахване на пръст).

14. Ти и родителите ти си влияете зле едни на други.

Ти започваш да пиеш вечер през работната седмица. Те започват да използват повече жаргонни думи. Щастието се крие в баланса.

15. Все ще се намери кой да те прегърне.

Харесва ли ти или не, родителите са тези, които те четат като отворена книга. Почувстваш ли се зле, независимо от причината, техните радари засичат емоциите ти. Никога не си твърде пораснала за голяма, топла прегръдка от татко.


Виж ощеНово в Cosmo