Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

100% тези съобщения ще го отблъснат

 

Оценка: (0/5)

 
 

Закачливото писане в чата е нож с две остриета. То може да затопли до червено отношенията ти с онзи готин мъж, с когото се запозна на партито на най-добрата ти приятелка, но и да отблъснат симпатягата, когото забърса на плажа. Внимавай какви ги пишеш! Само няколко думи могат да те превърнат в „убиец“ на желанието му да си разменя думи в нета с теб.

100% тези съобщения ще го отблъснат

Как флиртуват различните зодии онлайн - разбери от галерията долу

Как флиртуват различните зодии онлайн

Ето с кои съобщения ти убиваш желанието му да продължи да ти пише:

100% тези съобщения ще го отблъснат

1. „Отчаяно вече искам да се видим. Хайде, измисли кога да го направим.“

Няма никакво значение колко силно искаш това момче. Ако ще го молиш да се видите, това ще има обратен ефект. Той ще си помисли, че си смахната, поредната лепка и отчаяна жена, което изобщо няма да го спечели.

►►►Този начин на общуване е типичен за кръшкача. Разкрий го още в началото.

2. „Котката ми умря“
По същия начин, по който момичетата не си падат по момчета, които не са постигнали нищо в живота, мъжете не считат драматичните жени за привлекателни. Ако преживяваш трудни времена, по-добре си мълчи.

3. „Главата не ме слуша.“
Един от най-големите страхове на мъжете е да попаднат на смахнато момиче. Не се побърквай и не си и помисляй да му пишеш подобни неща, дори когато в главата ти се вихри ураган от мисли.

100% тези съобщения ще го отблъснат

4. „Аз вгбнсд, но миШля, че ми е зле.“

Когато пишеш на момчето, което искаш до себе си, нека бъде когато си във форма. Да му пишеш подпийнала изобщо не е секси. Спести си притеснението на сутринта да проверяваш трескаво чата какви си ги сътворила.

5. „Как мислиш, дали бившият ми иска да се съберем отново?“

Откъде ти хрумна, по дяволите да ги плещиш такива? Това е една от най-неприятните теми на мъжете – бившите на момичето, което видимо още точи лиги по миналото. Така че, ако се интересуваш от този мъж, забрави за бившия.

6. „Ох, толкова съм напълняла“

Разбираме те, че се притесняваш как изглеждаш. Само че това не означава, че трябва да разкриваш колко мразиш тялото си пред момчето, от което очакваш да се влюби в него (а и в теб, в душата ти, във всичко). В най-добрия случай той ще ти направи комплимент, в най-лошия – ще го отблъснеш с неувереността си.

7. „Никога не говориш с мен, когато най-много имам нужда от това. Какъв смисъл има тогава да сме заедно.“

Обидите не са секси. На теб ще ти хареса ли подобен упрек?

100% тези съобщения ще го отблъснат

8. „Защо не ми отговаряш навреме?“

Жените трябва да сме наясно, че нетърпението не възбужда. Освен това отстрани изглеждаш като нуждаеща се или просто като психарка, която стои постоянно в чата, дебнейки го кога е онлайн и кога ще ти отговори на така важния въпрос от рода на „Какво правиш, Как си?“.

Нали не пропускаш факта, че той може и да е зает и да не му е до телефона в този момент.

10. „Аха...“

Кратките едносрични отговори са ясен признак, че този човек не ти е интересен. Ако ти не реагираш на съобщенията му по нормалния начин, то той ще потърси някоя по-заинтригувана събеседничка.

10. „В едни отношения и двамЪта трЕбва да правят крачки.“

Граматиката говори много за интелекта на човека отсреща. Вярваш, или не, повечето момчета обръщат на това внимание и считат, че грамотните момичета са секси. Ако пишеш като второкласник, не се представяш в най-благоприятната светлина.

11. Без отговор

Мъжете не понасят жени, които ги игнорират. Това се отразява болезнено на самочувствието им и е един от най-сигурните начини да отблъснеш някого от себе си.


Виж ощеНово в Cosmo