Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

10 тайни на жената - вамп

 

Оценка: (0/5)

 

Харесва ти образа на фаталната жена?

10 тайни на жената - вамп

На някои момичета им омръзва да са нежни цветенца и искат да станата истински фатални жени – за малко или завинаги. Но не знаят как. Ето няколко идеи:

Жената-вамп е умна и има чувство за хумор

Острият ум е неотменна черта на фаталната жена и ако не постигнеш висок интелект, няма да станеш жена-вамп. Никога не забравяй, че образът на красивата глуповата женичка може и да сработи, но никога не привлича мъжете така, както интелектуалките. Затова и мъжете искат да ги завладеят, докато глупачките сами им падат. Умните жени трябва да бъдат водени в подходящо общество, а чувството им за хумор изисква от мъжете да са на ниво.

12-те зодии и от коя са най-големите кучки

Жената-вамп е самоуверена

Знаеш, че самооценката трябва да е адекватна: завишената и занижената са еднакво вредни. Ако ти се струва, че фаталната жена е с прекалено високо самочувствие, надута и непристъпна, се заблуждаваш. Жената-вамп умее да създава това впечатление, но самата тя се оценява напълно адекватно.

Жената-вамп винаги изглежда добре

Популярният образ на жената-вамп като брюнетка с прилепнала рокля на високи токчета е нереален. Жената-вамп може да изглежда както си иска, но винаги изглежда добре и уместно. Навсякъде. Някои хора смятат, че това е рядко умение, но то може да бъде усвоено с известни усилия. И изобщо не е нужно да наемаш стилист.

Всъщност, създаването на идеалния образ не е чак толкова сложно и можеш да го постигнеш и сама, стига да се постараеш.
Всъщност, създаването на идеалния образ не е чак толкова сложно и можеш да го постигнеш и сама, стига да се постараеш.

Жената-вамп умее да слуша

Хората обичат да говорят. Още повече хората обичат да говорят за себе си и любимите си хора. Но малцина обичат и умеят да слушат, защото все бързат да разкажат за себе си. С други думи, добрите слушатели са малко. А на този, който умее да слуша, хората са склонни да разкриват и най-съкровените си тайни.

Жената-вамп умее да говори

Тя умее да казва това, което хората искат да чуят. Тя е тънък психолог, човек, който може с едно изречение да подчини другия и да го накара да прави това, което тя иска. Това се научава малко по-трудно, но не е невъзможно, особено ако си се научила да слушаш хората.

►►►ВИЖ ТУК: 13 неща, които правят уверените момичета!

Жената-вамп е изкусен манипулатор

Принципно е достатъчно да се научиш да слушаш и да говориш добре, за да манипулираш хората. Но за да си истинска фатална жена, трябва сериозно да се запознаеш с учебниците по психология. Разбира се, истинската фатална жена не ги е чела, но това е само защото се е научила да наблюдава хората и да анализира думите, поведението и емоциите им. Можеш да започнеш с трудовете на Ерик Берн, Уилям Джеймс и Фройд, разбира се, като начало.

Жената-вамп умее да отстъпва

Фаталната жена невинаги получава това, което иска. Тя умее да отстъпва. Знаеш ли защо? Защото тя в никакъв случай не държи да получи абсолютно всичко. Не. Никак. Това привлича хората, защото всеки иска някой да се нуждае от него.

10 тайни на жената - вамп

Жената-вамп умее да казва „не“

Много жени имат проблеми с тази дума и се притесняват да не обидят някого с отказа си, или пък да не навредят на себе си. Жената-вамп не се съмнява и не се стеснява. „Не“ значи „не“.

Каква хищница си според зодията

Жената-вамп е откровена

Няма теми, по които фаталната жена да не може да говори открито. Но трябва да имаш предвид, че това далеч не значи да си разкрие душата. Просто за нея няма забранени теми. Затова на повечето хора им се струва, че фаталната жена вдига завесата към най-съкровения им свят. Много лесен номер. Важното е да не се изчервяваш от притеснение.

Жената-вамп умее да е себе си

Винаги. Във всяка ситуация. Във всякакво обкръжение и сама. Това е най-трудния навик. Но ако усвоиш другите 9, ще се справиш и с това. 


Виж ощеНово в Cosmo