Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

10 неща, от които не трябва да имаш комплекси

 

Оценка: (0/5)

 
 

Запомни: не си длъжна да се съобразяваш със стандартите, създадени от някой друг!

10 неща, от които не трябва да имаш комплекси

Виж кои са твоите слаби места в галерията долу:

Хороскоп на слабите ти места

1. Размерът дрехи

Чувствай се свободна да си купиш рокля или по-голяма блуза от обикновено. В края на краищата, разбираш, че някои фирми имат разлика в номерацията. И не е задължително да се "напъхаш" на всяка цена в размер 36 само, защото отговаряш по принцип на него. 

10 неща, от които не трябва да имаш комплекси

2. Размерът сутиен

Що се отнася до сутиена, е още по-важно да стои перфектно - в крайна сметка от това зависи не само външния ти вид, а и здравословното ти състояние. Независимо от номера на етикета, основното нещо, което трябва да следваш, е да се чувстваш комфортно в този сутиен.

10 неща, от които не трябва да имаш комплекси

3. Номерът обувки

За по-малки обувки краката ти няма да ти благодарят. Размерът на краката е пропорционален на ръста и е отговорен за твоята стабилност. Така че е по-добре да носиш гордо 41, отколкото да страдаш от бурсит, калуси и други "очарователни" здравословни проблеми от тридесетгодишна възраст.

►►►Ако мразиш образа си в огледалото, прочети това

4. Неуспешни снимки

Ако снимката е ужасна - това не означава, че трябва да се чувстваш такава. Много зависи от това как пада светлината и в каква перспектива си се снимала. И не забравяй, че никой, освен теб, няма да проучи внимателно всяка пора на лицето ти!

10 неща, от които не трябва да имаш комплекси

5. Ако твоята фигура спада към определен тип

Това е само за удобство при избора на стил на обличане или набор от упражнения. И "ябълките" и "крушите" са добри, те са просто различни.

►►►Открий щастието в малките неща

6. Формата на лицето

Същото важи и за формата на лицето. Тя е кръгла, овална, квадратна или триъгълна... Само видът на прическата и методът на гримиране трябва да зависят от това, но не и самочувствието ти!

10 неща, от които не трябва да имаш комплекси

7. Не можеш да направиш упражнението като треньора си

Той също не е успял да го направи от първия път. Основното нещо, върху което трябва да се фокусираш, е че все пак работиш над себе си!

8. Гънките на корема ти, които се появяват щом седнеш

Когато гръбнакът е огънат, коремът трябва да отиде някъде. Това е законът на физиката, няма от какво да се срамуваш.

10 неща, от които не трябва да имаш комплекси

9. Ако не се побираш в дънките на гаджето си

Мъжете и жените са с различен тип фигура. Ти не завиждаш за ширината на раменете му, така че и не завиждай за слабите му бедра.

10. Ако дрехите на майка ти вече не ти стават

Кой каза, че трябва да си по-слаба от нея?


Виж ощеНово в Cosmo